|

Zi fatidică: Două persoane descoperite decedate, luni, în locuinţele personale

Poliţiştii din Alba fac cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-au produs decesele a două persoane de sex bărbătesc din municipiile Blaj şi Sebeş. Cei doi au fost descoperiţi decedaţi în cursul zilei de luni, în locuinţele lor iar cauza probabilă a morţii este întoxicaţia cu monoxid de carbon.

Luni, 13 februarie, ora 12.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un cetăţean din ora;, cu privire la faptul că l-a găsit pe B.I., de 51 de ani, din Sebeş, decedat în locuinţa sa.

Echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului a găsit cadavrul lui B.I. pe un pat din locuinţă şi a constatat că două dintre ochiurile aragazului situat în bucătăria imobilului funcţionau, gazul arzând cu flacără.

La examinarea cadavrului nu au fost evidenţiate urme de violenţă, acesta fiind transportat la morga spitalului din Sebeş, unde specialiştii legişti efectuează necropsia şi stabilesc cu exactitate cauza morţii.

Tot luni, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un tânăr din aceeaşi localitate, cu privire la faptul că, într-una din camerele locuinţei, l-a găsit pe tatăl său în stare de inconştienţă, decedat, posibil intoxicat cu monoxid de carbon.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi ambulanţa de la Spitalul Municipal Blaj, care a constatat decesul lui M.N., de 54 de ani.

Cadavrul nu prezenta urme de violenţă şi a fost depus la morga Spitalului din Blaj, unde specialiştii legişti urmează să efectueze necropsia şi să stabilească cu exactitate cauza morţii.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=74168avatar Publicat de pe 14 Feb 2012. Publicat in SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei