|

ASTĂZI: Concert extraordinar la Sebeş, cu trupa Hi-Q şi interpretul de muzică populară Aurel Tămaş

Locuitorii din Alba se pot bucura de un nou eveniment artistic, organizat de această dată la Sebeş. Astăzi, de la ora 17.30, pe scena amenajată în Piaţa „Dacia” din Sebeş vor urca nume cunoscute din muzica uşoară şi populară din România.

Este vorba despre un concert extraordinar cu trupa Hi-Q, solistul de muzică populară Aurel Tămaş, Ansamblul artistic „Jidvei România”, Antinia, marea câștigătoare a concursului „Vocile Cetății”, Flaviu şi Ricky de la „Românii au Talent” şi Corul bărbătesc „Sânceleni”, condus de Gheorghe Laţiu.

Toți acești invitați vor face ca Sebeșul să răsune de muzică bună, readucând la viață micul orășel al Morilor.

Evenimentul începe vineri, 8 iunie, de la ora 17.30, în parcarea Pieţei „Dacia” din Sebeş, iar intrarea este gratuită. Concertul extraordinar este organizat la iniţiativa echipei PDL Sebeş şi a candidatului la primăria oraşului, Dorin Nistor.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=94665avatar Publicat de pe 7 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “ASTĂZI: Concert extraordinar la Sebeş, cu trupa Hi-Q şi interpretul de muzică populară Aurel Tămaş”

  1. orasul a inceput deja sa infloreasca din punct de vedere cultural,bravo nistore!!!!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei