|

VIDEO: „Zborul de curăţenie” din PDL Alba: Foştii colegi de partid comentează plecarea senatorului Dobra la UNPR

Goana după fotolii în administraţia locală, înainte de alegerile locale a generat un „fenomen al migraţiei” din Partidul Democrat Liberal, la nivel naţional şi local. Cel mai nou exemplu de acest gen este plecarea din PDL a senatorului Nicolae Dobra la UNPR Sebeş, în vederea unei candidaturi la funcţia de primar al oraşului. Senatorul PDL Alexandru Pereş şi deputatul Clement Negruţ şi-au exprimat părerea despre gestul fostului lor coleg de partid: „surprinzătoare, dar previzibilă” pentru că acesta nu se găsea pe nicio listă electorală a partidului şi, în plus, cocheta de câteva luni cu UNPR. De asemenea, potrivit acestora, Dobra ar fi iscat scandalul din PDL Sebeş în ideea de a prelua conducerea pentru a putea candida ulterior la primărie.

„Vestea plecării din PDL a senatorului Nicolae Dobra a fost oarecum surprinzătoare, dar previzibilă. Aceasta, în ideea în care el nu se mai găsea pe nicio listă la începutul campaniei electorale pentru alegerile locale. Am avut semnale că exista o oarecare dorinţă în acest sens. Din punctul meu de vedere, e o decizie pripită, pe care o respect şi nu o comentez. Nicolae Dobra este şi un matematician experimentat, statistician foarte bun şi îşi calculează paşii şi în viaţă şi în politică. Nu cred că poate fi numit un <trădător> sau un <traseist>, dar orice om este o pierdere pentru PDL”, a spus senatorul Pereş.

Deputatul Clement Negruţ a abordat plecarea senatorului Dobra din partid, incluzând-o în fenomenul de la nivel naţional şi local, la Sebeş : „Toţi cei care pleacă şi dau vina pe măsurile şi felul cum gestionează partidul lucrurile sunt lipsiţi de conţinut şi de fair-play. Am o singură supărare referitoare la plecarea senatorului Dobra, pentru că este unul dintre cei care a generat <problema> de la Sebeş şi a urmărit încă de pe atunci o candidatură la Primăria Sebeş. Cocheta cu UNPR încă dinainte de Crăciun. Prin orice plecare, PDL îşi pierde din conţinut, din mesaj”.

Despre plecarea senatorului Dobra din PDL la UNPR, primarul Mircea Hava a spus că „a fost dorinţa dânsului, este senator ales uninominal, şi a considerat că a fost ales uninominal datorită prestaţiei dânsului”. Vedeţi în video declaraţiile primarului despre discuţiile dintre el şi Nicolae Dobra.

Citiţi aici motivarea lui Nicolae Dobra despre plecarea sa din PDL.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=87630avatar Publicat de pe 20 Apr 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei