|

Vânzător ambulant, amendat de jandarmii din Sebeș: Încerca să comercializeze aparate de masaj fără documente legale

Un tânăr din Timişoara a fost surprins de jandarmii din Sebeş când încerca să vândă 5 aparate de masaj fără documente legale. S-a ales cu amendă şi cu marfa confiscată.

Bărbatul a fost depistat de jandarmi în localitatea Petreşti în timp ce oferea spre vânzare aparate de masaj pentru care nu deţinea acte legale de provenienţă. Mai mult, nu a fost în măsură să prezinte documente de certificare a faptului că activitatea de comerţ se desfăşura în conformitate cu prevederile legale.

Vânzătorul ambulant a fost identificat ca fiind Ştefan Lupoi, de 27 de ani, domiciliat în municipiul Timişoara şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei. Totodată, cinci aparate de masaj găsite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării şi depuse în camera de corpuri delicte a Jandarmeriei Alba.

Pentru prevenirea acestor fapte, reamintim cetăţenilor că, în conformitate cu prevederile Legii nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cei care desfăşoară activităţi de comerţ ambulant în alte locuri decât cele autorizate şi/sau nu pot dovedi provenienţa bunurilor riscă amenzi contravenţionale cuprinse între 1000 şi 1500 de lei şi confiscarea mărfurilor care au făcut obiectul faptelor de comerţ.

Totodată facem apel la cetăţeni să sesizeze la 112 actele de comerţ ambulant desfăşurate în afara cadrului legal şi îi asigurăm că vom acţiona prompt pentru eradicarea acestora.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=134667avatar Publicat de pe 7 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei