|

Vânzare ilegală de cuțite la Sebeș: Un comerciant ambulant a fost sancționat de jandarmi

Un cetăţean din Sebeş a fost depistat de jandarmi joi, la ora 12.20, în timp ce încerca să vândă mai multe seturi de cuţite pe stradă. Marfa i-a fost confiscată, iar comerciantul a fost sancţionat contravenţional.

Bărbatul se afla în preajma pieţei din municipiul Sebeş şi acosta trecătorii, încercând să-i convingă să cumpere cuţite. A fost însă observat de un echipaj de jandarmerie şi, în urma verificărilor, a reieşit faptul că nu deţine acte legale de provenienţă a mărfii şi nici documente de certificare a faptului că vânzarea era legală.

Bărbatul a fost identificat ca fiind G. Petru, în vârstă de 55 de ani, domiciliat în municipiul Sebeş. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris. Totodată, marfa găsită asupra sa – trei seturi de cuţite – a fost confiscată şi depusă în camera de corpuri delicte a Jandarmeriei Alba.

„Încă o dată supunem atenţiei cetăţenilor să nu încurajeze astfel de acte de comerţ şi să le semnaleze forţelor de ordine prin apel la 112. Totodată, le reamintim că nu este indicat să cumpere diverse produse oferite de comercianţii ambulanţi, deoarece, deşi preţul poate fi atractiv, marfa are de cele mai multe ori o calitate îndoielnică, nu poate fi folosită conform destinaţiei şi chiar poate duce la apariţia unor accidentări”, au transmis jandarmii.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=109516avatar Publicat de pe 2 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei