|

USL Alba şi-a stabilit candidaţii la primăriile de oraş pentru următoarele alegeri. Vezi listele

Conducerea Uniunii Social Liberale din Alba şi-a stabilit, la sfârşitul săptămânii trecute, candidaţii la primăriile de oraşe pentru următoarele alegeri. Potrivit preşedintelui PNL Alba, Teodor Atanasiu, candidaţii au fost aleşi din rândurile oamenilor văzuţi cel mai bine în comunităţile în care trăiesc şi nu dintre persoanele care deţin anumite funcţii de conducere. Acesta a precizat că acum s-au stabilit doar candidaţii la primării de oraş, urmând ca până la finalul lunii să fie desemnaţi şi candidaţii pentru comune.

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu ne-a comunicat lista candidaţilor PSD la primăriile de oraş din Alba. Este vorba despre:

– Alexandru Dăncilă la Sebeş

– Mirel Hălălaie la Teiuş

– Emil Nistor la Zlatna

– Dorin Leah la Abrud

Din partea PNL Alba, cadidaţii liberali la primăriile de oraş sunt:

– Călin Potor la Alba Iulia

– Horaţiu Josan la Aiud

– Adrian Teban la Cugir

– Călin Andreş la Câmpeni

– Augustin Drăguţ la Ocna Mureş

– Claudiu Nicuşan la Blaj

– Traian Pandor la Baia de Arieş

USL Alba a finalizat în proporţie de 90% şi listele candidaţilor la comune, dar, potrivit liberalului Simion Creţu, acestea vor fi făcute publice, cel mai probabil, în următoarea săptămână.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=73910avatar Publicat de pe 13 Feb 2012. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

6 comentarii pentru “USL Alba şi-a stabilit candidaţii la primăriile de oraş pentru următoarele alegeri. Vezi listele”

 1. MULT SUCCES USL !

 2. Dupa cate stiu eu in democratie listele de candidati sunt stabilite in urma unor alegeri primare si nu de **** astia *****i pana in maduva oaselor!

 3. gicu' din Spania
  avatar

  @ Aurelian (tot din Spania) Atotstiutorule Aurelian, in PDL-ul tau iubit asa se face ? Cu alegeri primare ? Asa se explica poate eterna prezenta pe liste a domnului Peres.

 4. Profesorul Alexandru Dancila va fi noul primar al Sebesului.
  Este un om serios, care tace si face. Cat a fost primar arealizat lucrari de referinta nu s-a certat toata ziua, buna ziua cu viceprimarul si cu oamenii de afaceri, si cu Hantulescu si Ciul de la ziar si cu….

 5. EML NISTOR,un candidat serios pentru primaria ZLATNA,succes in alegeri,si necesita sa-l inlocuiesti pe impartialul primar,PONORAN,face numai in interesul lui tot ce face in ptimarie!!!!!

 6. JOS PONORAN! OARE CUM SI CAND AI INTRAT IN POSESIA LOCALULUI DE PE ALEE,SAU UNDE AI DESCHIS BARUL,LA CE LICITATIE AI PARTICIPAT????

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei