|

USL Alba ar putea merge pe liste separate la Primăria Sebeş. Nu se decid privind candidatul pe care îl vor susţine la alegerile din vară

Deşi susţin că USL, atât la nivel naţional, cât şi local este mai sudat ca niciodată, în Alba, liderii partidelor din alianţă nu au ajuns încă la un acord privind candidatul pe care îl vor susţine la alegerile din vară la Primăria Sebeş. Dacă surse din rândul liberalilor ne-au informat că PNL Alba s-ar afla în discuţii avansate cu actualul primar al Sebeşului, Mugurel Sârbu, privind sprijinirea acestuia pentru această funcţie, social-democraţii ţin în continuare „cu dinţii” de Alexandru Dăncilă.

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu a declarat miercuri că, în cursul zilei, se vor reuni din nou la discuţii cu liberalii, pentru a ajunge la un acord privind situaţia de la Sebeş. Social-democratul a confirmat că PSD şi PNL ar putea merge pe liste separate locale în unele localităţi, iar Sebeşul s-ar putea număra printre acestea. Dîrzu susţine că mai multe despre  această problemă ne va putea spune joi, după întâlnirea cu liderii PNL.

Întrebat despre acest subiect, Mugurel Sârbu nu a recunoscut că s-ar afla în discuţii cu PNL privind o posibilă candidatură a sa din partea liberalilor la alegerile din vară.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=86278avatar Publicat de pe 11 Apr 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

4 comentarii pentru “USL Alba ar putea merge pe liste separate la Primăria Sebeş. Nu se decid privind candidatul pe care îl vor susţine la alegerile din vară”

 1. Mugurel ia toate partidele la rand. poate-si gaseste locul undeva

 2. divide et impera …cat de putina minte au usl-istii…sau nu inteleg ce inseamna ………UNIUNE!!!

 3. Nu pot sa cred ca liberalii sunt t…..i
  Ar fi al 4 (patrulea) partid al lui M. Sarbu …
  Cine ar mai avea incredere in cineva de genul acesta ???

 4. Cica exista un sondaj care spune ca 47% din sebeseni isi doresc un primar nou-nout. Cred ca Nistor „le baga mortu’ in casa” la Mugurel si Dancila :)

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei