|

UPDATE: Noi tarife pentru închirierea terenurilor de sport din Sebeș. Cât te va costa o oră de fotbal sau tenis

Consilierii locali din Sebeș au discutat în ședința de luni proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor de închiriere a terenurilor de fotbal și tenis din bazele sportive aparținând Municipiului Sebeș.

UPDATE: Faţă de documentaţia iniţială prezentată consilierilor, nivelul de tarife aprobat în şedinţa de CL a fost redus la jumătate. Astfel, pentru terenurile de fotbal, preţurile de închiriere pe oră sunt următoarele:

Arini (teren 1) – 150 lei/ oră/ în timpul zilei

Arini (teren 2) – 100 lei/ oră/ în timpul zilei

Pielarul – 100 lei/ oră/ în timpul zilei

Petreşti – 50 lei/ oră/ în timpul zilei.

În cazul terenurilor de tenis, consilierul liberal Cristian Radu a propus stabilirea unui tarif unic atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, motivând că este vorba despre o investiţie din banii publici şi ar trebui să aibă acces în mod egal toate categoriile de populaţie. Propunerea a fost acceptată în CL, astfel că noile tarife sunt de 15 lei pe oră pe timpul zilei, respectiv 20 de lei pe oră cu folosirea nocturnei, mai mici faţă de cele propuse iniţial.

Precizăm că elevii de la şcolile din oraş au acces gratuit pe terenurile de fotbal şi tenis, zilnic, până la ora 12.00.

„Având în vedere finalizarea lucrărilor de investiții la obiectivul <Modernizare baza sportivă Arini – schimbarea de destinație propice în complex sportiv> și a lucrărilor de reparații la Stadionul <Pielarul> este necesară stabilirea tarifelor de închiriere a terenurilor de fotbal și tenis din bazele sportive aparținând municipiului Sebeș”, este precizat în expunerea de motive atașată proiectului de hotărâre.

Baza Sportivă Arini este dotată cu două terenuri de fotbal, un teren de tenis, sală de fitness, sală de conferințe, birouri, magazii, grup social și vestiare. Baza Sportivă Pielaru are un teren de fotbal, grup social și vestiare iar baza sportivă din Petrești este dotată cu un teren de fotbal.

Vă prezentăm tarifele supuse iniţial la vot în ședința de luni.

Teren de fotbal:

Arini (teren 1) – 300 lei/ oră/ în timpul zilei

Arini (teren 2) – 200 lei/ oră/ în timpul zilei

Pielarul – 200 lei/ oră/ în timpul zilei

Petreşti – 100 lei/ oră/ în timpul zilei

Terenuri de tenis:

Adulţi

40 lei/ oră/ în timpul zilei

50 lei/ oră/ cu folosirea instalaţiei de nocturnă

Copii:

25 lei/ oră/ în timpul liber

30 lei/ oră/ cu folosirea instalaţiei de nocturnă.

Pentru activităţile sportive desfăşurate de elevi în timpul anului şcolar, se propune gratuitatea terenurilor.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=137040avatar Publicat de pe 30 Sep 2013. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “UPDATE: Noi tarife pentru închirierea terenurilor de sport din Sebeș. Cât te va costa o oră de fotbal sau tenis”

 1. […] Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor de închiriere a terenurilor de fotbal şi tenis din bazele sportive aparţinând municipiului Sebeş – […]

 2. sa va fie rusine!
  avatar

  Sa va fie rusine ca puneti taxa pe un domeniu public si pe o investitie (in mare parte fara rost) facuta pe banii oamenilor!!!!!!!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei