|

UPDATE: Accident pe o trecere de pietoni din Sebeş. Victima, o femeie în vârstă de 83 de ani cu domiciliul în municipiu

Accident rutier pe strada Dorin Pavel din Sebeş. O femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost acroşată, în timp ce traversa strada, de un autovehicul de mare tonaj.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 12.00, la trecerea de pietoni din faţa Grupului Şcolar Industrial Sebeş, iar la faţa locului au sosit trei ambulanţe.

UPDATE, ora 12:25: Conform datelor furnizate de IPJ Alba, în urma examinărilor medicale preliminare, leziunile suferite de victimă nu sunt grave. Ambulanţa este şi în acest moment la faţa locului, cel mai probabil octogenara urmând să fie transportată la Spitalul Municipal Sebeş.

UPDATE, ora 14:50: Conform ultimelor date furnizate de IPJ Alba, femeia accidentată are domiciliul în Sebeş şi are vârsta de 83 de ani. Aceasta a fost aroşată de o autoutilitară de mare tonaj în timp ce s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii Dorin Pavel, pe trecerea de pietoni. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal din Sebeş, unde, în urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit necesitatea internării acesteia, leziunile suferite fiind localizate la nivelul claviculei drepte.

La volanul autoutilitarei implicate în accident s-a aflat un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în localitatea Berghin, judeţul Alba.

În cauză, cercetările sunt continuate.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=133305avatar Publicat de pe 24 Oct 2012. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “UPDATE: Accident pe o trecere de pietoni din Sebeş. Victima, o femeie în vârstă de 83 de ani cu domiciliul în municipiu”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei