|

UPDATE: Accident la Vințu de Jos. Un microbuz ce transporta persoane pe ruta Sebeş – Bistriţa s-a răsturnat în afara părții carosabile

Un microbuz ce transporta persoane s-a răsturnat, duminică, în afara părții carosabile, pe DN7, în comuna Vințu de Jos. Două persoane au ajuns de urgență la spitalul din Sebeș.

Potrivit IPJ Alba, microbuzul, ce aparține firmei Dacos, efectua curse regulate pe ruta Sebeş – Cluj Napoca – Bistriţa. Martorii de la fața locului au declarat că accidentul a fost cauzat de o explozie la unul dintre pneurile autovehiculului. Şoferul microbuzului,  în care se aflau 14 pasageri a pierdut controlul și s-a răsturnat cu maşina în afara carosabilului. Două persoane, soț și soție, au fost transportate cu ambulanța la spital. Nu au fost semnalate alte victime.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “La data de 12.08.2012, ora 16.35, pe Drumul Național 7, la km 333 + 573 metri, în afara localităţii Vinţu de Jos, județul Alba, D.O.V., de 24 de ani, din Zlatna, judeţul Alba, în timp ce conducea un microbuz, din cauza unei explozii la anvelopa dreapta spate, a pierdut controlul asupra autovehiculului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului B.M., de 56 de ani, din municipiul Bistriţa, pasageră în microbuz, a suferit o fractură la nivelul umărului drept iar B.V., de 56 de ani, din municipiul Bistriţa, de asemenea pasager în microbuz, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

În momentul producerii accidentului în microbuz se aflau 14 pasageri şi conducătorul auto, iar acesta efectua o cursă pe ruta Sebeş – Cluj Napoca – Bistriţa.”

 

FOTO arhiva

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=111587avatar Publicat de pe 12 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei