|

UPDATE: Accident de muncă. Un bărbat care lucra la consolidarea barajului Mihoești a decedat după ce a căzut de la o înălțime de peste 7 metri

Un bărbat de 40 de ani a decedat luni dimineața, după ce a căzut de la o înălțime de peste 7 metri. Bărbatul lucra la consolidarea barajului Mihoești, lângă Cîmpeni. 

Oamenii legii, dar și o ambulanță s-au deplasat de urgență la fața locului și au încercat resuscitarea victimei. Din nefericire însă, acesta nu a mai putut fi salvat. Bărbatul era din Roșia Montană, dar locuia în Cîmpeni. Acesta lucra la consolidarea unui zid al barajului, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 7,5 metri, izbindu-se de beton.

Dat fiind faptul că este vorba despre un accident de muncă, inspectorii ITM Alba au demarat o anchetă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în data de 27.08.2012, ora 8.50, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la Barajul Mihoeşti s-a produs un accident de muncă.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare, care a constatat că V.D.V., de 40 de ani, din Cîmpeni, angajat al unei firme din Sebeş, cu punct de lucru la Barajul Mihoeşti, în timp ce efectua lucrări pe un pod improvizat peste planşeul de pe camera unui servomotor al barajului, din neatenţie, a călcat pe marginea unei bucăţi de cherestea, care nu era fixată şi a căzut în gol de la o înălţime de aproximativ 7,5 m, pe fundaţia de beton.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul orăşenesc Cîmpeni, unde, după efectuarea manevrelor de resuscitare, s-a constatat decesul.

În urma efectuării necropsiei cadavrului de către medicul legist din cadrul SML Alba, s-a stabilit faptul că moartea a fost violentă şi a fost cauzată de un traumatism cranio-cerebral cu fracturi craniene şi dilacerări cerebrale.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, împreună cu specialiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident  de muncă şi luarea măsurilor legale.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=117337avatar Publicat de pe 27 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei