|

Un tânăr dintr-o comună din Mureş este cercetat de poliţişti, după ce a furat pe stradă mobilul unui bărbat din Sebeş

Un tânăr de 24 de ani este cercetat pentru furt după ce a sustras unui bărbat un telefon mobil, în timp ce acesta se afla în faţa unei florării din Sebeş.

Luni, la ora 22.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat de 29 de ani, din municipiul Sebeş, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 19.30, în timp ce se afla în faţa unei florării din Sebeş, i-a fost sustras telefonul mobil, în valoare de 500 de lei.

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate cu operativitate de poliţiştii de investigaţii criminale sprijiniţi de cei de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, la scurt timp de la sesizare, a fost identificat principalul suspect de comiterea furtului, K.Z., un tânăr de 24 de ani, din comuna Bahnea, judeţul Mureş, care a profitat de neatenţia reclamantului şi i-a sustras telefonul mobil pe care-l lăsase pe o bordură, în faţa florăriei.

Poliţiştii au reușit recuperarea bunului sustras care a fost restituit păgubitului, iar faţă de suspect au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=135667avatar Publicat de pe 23 Iul 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei