|

Un tânăr din Sebeș este cercetat de polițiști după ce i-a furat telefonul mobil și banii tovarășului de pahar

Polițiștii din Sebeș l-au identificat, luni seară, pe un tânăr suspect de furtul telefonului mobil și al unei sume de bani, de la un alt bărbat, după ce consumaseră alcool împreună, într-un bar. Oamenii legii efectuează cercetări și încearcă recuperarea prejudiciului.

Luni, 10 decembrie 2012, la ora 22.50, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat din municipiul Sebeş, cu privire la faptul că în apropierea locuinţei sale se află o persoană, în stare de ebrietate, care reclamă faptul că i-a fost sustras telefonul mobil şi suma de 160 de lei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că luni seara, în timp ce se afla într-un local public din Sebeş, victima a consumat băuturi alcoolice împreună cu D.A.S., un tânăr de de 24 de ani, care, profitând de neatenţia acesteia i-a sustras telefonul mobil şi suma de bani.

În cauză, faţă de D.A.S., suspect de comiterea furtului, au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infarcţionale a suspectului precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=133998avatar Publicat de pe 11 Dec 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei