|

Un tânăr din Gârda şi-a ameninţat fosta iubită cu bătaia. A fost amendat de jandarmi cu 200 de lei

Luni, în jurul orei 10.30, un tânăr din Gârda a fost sancţionat de jandarmi cu 200 de lei pentru că a şi-a ameninţat fosta prietenă cu bătaia. Incidentul s-a petrecut la locul de muncă al femeii, în faţa unui restaurant din municipiul Sebeş.

La faţa locului a fost identificată o tânără care le-a relatat jandarmilor că agresorul este chiar fostul său prieten, Ion D. în vârstă de 33 de ani, de care hotărâse de curând să se despartă. Din relatările victimei, se pare că bărbatul nu a agreat ideea despărţirii şi a încercat în mai multe rânduri să o convingă să-şi reia relaţia.

În acest sens, luni a venit la locul de muncă al femeii şi din nou a încercat să o determine să continue legătura amoroasă. Lovindu-se iarăşi de un refuz a apelat la un ultim argument: şi-a ameninţat fosta prietenă cu bătaia, astfel încât aceasta, speriată, a cerut ajutor la 112.

Intervenţia unui echipaj de jandarmerie a pus capăt incidentului şi a prevenit actul de violenţă. Bărbatul a încercat să fugă de jandarmi, dar a fost prins în scurt timp. Victima nu a depus încă plângere, iar deocamdată jandarmii l-au fost sancţionat doar contravenţional, cu amendă în valoare de 200 de lei.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=137144avatar Publicat de pe 15 Oct 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei