|

Un tânăr de 19 ani din Sebes, cercetat în stare de arest preventiv după ce a furat țigări și bani dintr-un magazin

Un tânăr de 19 ani din Sebeș a fost reținut de oamenii legii după ce a furat țăgări și bani dintr-un magazin, la sfârșitul lunii decembrie 2012. Acesta a fost identificat de polițiști joi, 3 ianuarie, iar vineri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, care a emis pe numlee acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Potrivit comunicatului IPJ Alba, la data de 4 ianuarie 2013, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pe Valentin P., de 19 ani din Sebeş, suspect de comiterea, în noaptea de 26/27.12.2012, a unui furt din incinta unei societăţi comerciale din Sebeş.

Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi l-a prezentat pe tânăr instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate.

Informaţii de background:

La data de 03.01.2013, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 27.12.2012.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că, în noaptea de 26/27.12.2012, Valentin P., din municipiul Sebeş, a pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din Sebeş, de unde a sustras 200 de pachete cu ţigări şi 3.400 de lei.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=134238avatar Publicat de pe 5 Ian 2013. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Ultimele articole

Alba24 pe site-ul tău

Publicitate

Coral Impex - Deratizare - Dezinsectie - Dezinfectie - Tratamente Fitosanitare

Publicitate

Horoscopul zilei