|

Un tânăr a ameninţat că se sinucide, la Sebeş. A fost salvat şi amendat de jandarmi

Doi tineri din Sebeş au fost sancţionaţi contravenţional de jandarmi deoarece, aflaţi în avansată stare de ebrietate, au tulburat liniştea publică. Unul a vrut să se sinucidă, fiind salvat la timp de oamenii legii. Ambii tineri au fost amendaţi de jandarmi cu suma de 300 lei.

Incidentul s-a întâmplat luni, 23 aprilie 2012, în jurul orei 24.00, în centrul municipiului Sebeş. Deoarece, uitând că este miezul nopţii, tinerii urlau şi cântau, au fost opriţi de un echipaj de jandarmerie, au fost legitimaţi şi li s-a comunicat norma legală pe care o încălcaseră. Totodată, au fost înştiinţaţi şi cu privire la sancţiunea contravenţională opozabilă, adică amendă cuprinsă între 200 şi 1000 de lei.

Confruntat cu spectrul unei noi obligaţii financiare, venită – din spusele sale – pe fondul unor datorii anterioare consistente, unul dintre contravenienţi a devenit brusc foarte agitat, a strigat că vrea să moară şi a sărit pe carosabil, în faţa unui autotren. Jandarmii au intervenit extrem de rapid şi au evitat în ultimul moment ca acesta să strivit sub roţile maşinii. La faţa locului a fost chemat şi un echipaj de la Ambulanţă, care a preluat pacientul şi i-a acordat primele îngrijiri medicale.

Pentru faptele lor, tinerii – identificaţi ca fiind P.A. Nicolae şi S.A. Marian, ambii în vârstă de 19 ani, domiciliaţi în municipiul Sebeş – au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 300 de lei.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=88099avatar Publicat de pe 24 Apr 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei