|

Un bărbat şi o femeie de 77 de ani, răniţi grav în urma unui accident pe DJ 106K, la intrare în Daia Română dinspre Sebeş

Masina Politie MCVUn bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 77 de ani au suferit leziuni corporale grave şi au ajuns la spitalul din Alba Iulia, în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă, pe DJ 106K, la intrare în localitatea Daia Română dinspre Sebeş. Un şofer de 19 ani din Alba Iulia a pierdut controlul volanului, într-o curbă şi a lovit o maşină ce circula regulamentar, condusă de un tânăr din Sibiu. Persoanele rănite sunt din a doua maşină.

Accidentul a fost anunţat la Poliţia Municipiului Sebeş la ora 10.40. Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului a rezultat că T.A., de 19 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism Ford în direcţia Sebeş – Daia Română, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit în afara carosabilului după care, în încercarea de a se redresa, a revenit pe carosabil unde a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen Golf condus regulamentar de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Sibiu.

În urma accidentului, un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 77 de ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale grave şi au fost transportaţi la spitalul din Sebeş de unde au fost transferaţi în spitalul din Alba Iulia.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că niciunul nu era sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate, pe numele lui T.A. fiind întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=137683avatar Publicat de pe 13 Ian 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei