|

Un bărbat din Sebeş s-a trezit fără 350 de lei, în timp ce lucra la un imobil din Abrud. Suspectul este din judeţul Sibiu

Un bărbat de 45 de ani din Sebeş a sesizat poliţiştii din Abrud cu privire la faptul că i-a fost sutrasă suma de 350 de lei, dintr-o salopetă. Acesta lucra la un imobil din Abrud, iar haina din care i-au fost luaţi bani nu se afla sub atenţia bărbatului.

Luni, poliţiştii din Abrud au fost sesizaţi de un bărbat din municipiul Sebeş, de profesie zidar, că i-a fost sustrasă suma de 350 lei de o persoană necunoscută. Banii erau într-o salopetă din imobilul aflat în construcţie pe o stradă din oraşul Abrud, unde efectua lucrări.

În urma activităţilor desfăşurate a fost identificat principalul suspect de comiterea acestei fapte, în persoana lui B. V., de 50 de ani, din comuna Bazna, judeţul Sibiu. În prezent faţă de acesta, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

 

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=137078avatar Publicat de pe 1 Oct 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Un bărbat din Sebeş s-a trezit fără 350 de lei, în timp ce lucra la un imobil din Abrud. Suspectul este din judeţul Sibiu”

  1. Mie mi-a fost furat din magazin si cu inregistrari si tot nu mi-au putut recupera inca telefonul de cateva sute de euro.. Suntem o tara de rahat!!!!…. Pe langa ca se fura, politia isi face treaba cum pot eu sa pilotez un avion!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei