|

Un angajat al unei firme de transport din Sebeș, prins în timp ce fura motorină din rezervorul unui camion

Un angajat al unei firme de transport din Sebeș a fost surprins de paznic în timp ce fura motorină din rezervorul camionului pe care tocmai îl parcase, vineri seara, în curtea firmei. Paznicul a anunțat poliția, iar agenții, deplasați la fața locului, au întocmit actele de cercetare penală față de făptaș.

Poliţiştii din Sebeş au întocmit actele de cercetare penală faţă de N.I.C., de 28 de ani, din municipiul Brad, care, în seara zilei de vineri 3 august 2012, a fost surprins de către paznicul unui punct de lucru al unei firme, situat pe raza localităţii Lancrăm, după ce a sustras din rezervorul unui camion, 20 de litri de motorină.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orelor 22.00, bărbatul, angajat al firmei respective, după ce a parcat camionul, a sustras din rezervorul acestuia combustibilul, în valoare de 120 lei, moment în care a fost surprins de paznicul punctului de lucru.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a lui N.I.C.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=109957avatar Publicat de pe 4 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Un angajat al unei firme de transport din Sebeș, prins în timp ce fura motorină din rezervorul unui camion”

  1. 20 l. motorina in valoare de 1200 lei? poate putina atentie in redactarea stirilor ar fi benefica pentru sentimentul oamenilor ca nu traiesc intr-o lume de tampiti…cu scuzele de rigoare.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei