|

Trei tineri din Sebeş, reţinuţi de poliţişti pentru mai multe cazuri de furt şi ultraj. Au fost prinşi în timpul unei razii în oraş

Trei tineri din Sebeş, suspecţi în mai multe cazuri de furt şi ultraj, au avut „ghinionul” să fie prinşi de poliţişti, joi, în timpul unei acţiuni organizate de oamenii legii pentru menţinerea climatului de siguranţă civică, prevenirea infracțiunilor şi accidentelor rutiere, asigurarea fluenţei traficului rutier şi combaterea ilegalităţilor. Cei trei au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. În timpul raziei, poliţiştii au verificat 42 de persoane şi au dus la secţie patru dintre acestea.

Cei trei tineri identificaţi de poliţişti sunt B.F.A. (21 de ani), E.P.R. (21 de ani) şi P.C. (30 de ani), toţi din Sebeş, suspecţi de comiterea a şase fapte penale, în 2012 şi 2013.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că la data de 19 septembrie 2012, P.C., împreună cu alţi doi complici, a sustras doi acumulatori auto, în valoare de 700 de lei, de pe un camion parcat pe o stradă din Sebeş. În 10 noiembrie 2012, același învinuit, împreună cu E.P.R. au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din oraş de unde au sustras produse alimentare în valoare de 200 de lei.

În noaptea de 11/12 ianuarie 2013, B.F.A., împreună cu alţi doi bărbaţi din Sebeş, în timp ce se aflau în faţa unui club, i-au agresat pe alţi doi tineri, cauzându-le leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale.

În ce îl priveşte pe B.F.A, poliţiştii au stabilit, de asemenea, că în noaptea de 17/18 aprilie 2013, acesta a pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetăţean din Sebeş, de unde a sustras bunuri în valoare de 2.300 lei. În noaptea de 17/18 aprilie, acelaşi învinuit, împreună cu E.P.R. au provocat un scandal în incinta unui bar din Sebeş, au distrus bunuri din local şi l-au agresat pe un bărbat. În 23 mai, B.F.A., împreună cu E.P.R. şi P.C., în timp ce se aflau în faţa unei societăţi comerciale din Sebeş, l-au ameninţat pe administratorul acesteia.

Cercetările continuă, urmând ca vineri aceştia să fie prezentaţi Parchetului pe lângă judecătoria Sebeş, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, ameninţare, distrugere, furt calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În timpul acţiunii organizate joi, poliţiştii au constatat 23 de abateri contravenţionale, în valoare de 4.360 lei.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=135883avatar Publicat de pe 9 Aug 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Trei tineri din Sebeş, reţinuţi de poliţişti pentru mai multe cazuri de furt şi ultraj. Au fost prinşi în timpul unei razii în oraş”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei