|

Transport ilegal de ciuperci, oprit pe Transalpina. Un şofer italian a rămas fără “marfă” şi s-a ales cu amendă

masina-politie-rutieraUn cetăţean italian a fost sancţionat de poliţiştii rutieri din Sebeş, după ce a fost oprit pe DN67C – Transalpina, în timp ce conducea o maşină în care transporta ilegal pese 200 de kilograme de ciuperci.

Poliţiştii rutieri din Sebeş, în timp ce acţionau pe DN 67 C, au oprit pentru control, marţi, în jurul orei 17.00, un autoturism condus de S.R., un cetățean italian în vârstă de 61 de ani.

În autoturismul italianului a fost găsită cantitatea de 276 kg de ciuperci (hribi), pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență şi transport.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului aut,o iar întreaga cantitate de ciuperci a fost confiscată şi predată unui centru autorizat de colectare, în vederea valorificării.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138541avatar Publicat de pe 13 Aug 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei