|

FOTO: Traficul în Sebeş se desfăşoară în condiţii de iarnă. Nu au fost semnalate blocaje

Stratul de zapadă depus în ultimele 24 de ore este destul de consistent, având în unele locuri peste 10 cm grosime. Coroborat cu vântul care împrăştie zăpada în toate direcţiile, rezultă că pe drumurile publice se circulă în condiţii de iarnă.

Pe drumurile naţional-europene din Sebeş se circulă relativ bine, deşi există un număr mare de participanţi la trafic, suprafaţa de rulare fiind curăţată de stratul de zăpadă. Totuşi se recomandă, pe lângă obligativitatea anvelopelor de iarnă, să se circule cu prudenţă şi să se reducă viteza, deoarece pe principalele artere ale municipiului a rămas apă pe carosabil, fapt care se traduce printr-o durată de frânare mai mare.

Străzile laterale sunt încă acoperite cu un strat de 2-3 cm de zăpadă, şoferii circulând, cel mai adesea, foarte prudent pe aceste porţiuni, pe când pe unele alei din cartiere maşinile de deszăpezire nu au intervenit deloc, stratul de omăt fiind aici destul de mare.

Se remarcă tendinţa unor şoferi de autoturisme de a-şi lăsa maşinile în parcare pe timp de ninsoare şi de a circula pe jos sau cu alte mijloace de transport.

 

 

 

 

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=134071avatar Publicat de pe 12 Dec 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei