|

Trafic îngreunat în zona Sebeş, cu ocazia Zilelor Cetăţii. Circulaţia este restricţionată în municipiu. Şoferii au la dispoziţie rute ocolitoare

În perioada Festivalului Zilelor Cetăţii Sebeş, traficul este restricţionat pe raza municipiului. Şoferii trebuie să aleagă rute ocolitoare, pe care vor putea ieşi spre Deva sau Sibiu.

Reprezentanţii IPJ Alba au comunicat că mai multe echipaje asigură dirijarea circulaţiei în perioada desfăşurării Zilelor Cetăţii din Sebeş, pentru a asigura fluidizarea tranficului. Însă aglomeraţia din week-end şi numărul mare de participanţi la sărbătoare a generat probleme de circulaţie.

A fost închisă circulaţia pe străzile Lucian Blaga (de la intersecţia cu strada Traian până la intersecţia cu str. Dorin Pavel) şi Mihai Viteazu.

Pe sensul Sibiu – Deva, traficul rutier este deviat pe străzile Vânători – Gării – Dorobanţi – Piaţa Dacia – Aviator Olteanu – Valea Frumoasei.
Circulaţia rutieră de pe sensul Deva – Sibiu se desfăşoară pe străzile Valea Frumoasei, Dorin Pavel – Traian – Lucian Blaga – Drumul Sibiului.

Pentru cei care doresc să evite în totalitate intrarea în Sebeş, dinspre Alba Iulia spre Sibiu se poate alege varianta din centura municipiului reşedinţă de judeţ, pe DJ 107, spre Teleac – Straja – Ghirbom –  Vingard – Draşov – Cunţa – DN1. Din sens invers, dinspre Sibiu, se poate alege aceeaşi rută pentru cei care doresc să ajungă la Alba Iulia – Cluj. Spre Deva, mai este varianta Vinţu de Jos.

Foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=112790avatar Publicat de pe 17 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Trafic îngreunat în zona Sebeş, cu ocazia Zilelor Cetăţii. Circulaţia este restricţionată în municipiu. Şoferii au la dispoziţie rute ocolitoare”

  1. Voi astia de la Alba24, puneti macar o poza recenta, k asta e de ceva timp. Azi, din locul din care e facuta poza nu mai poti vedea Kronospanul asa bine din cauza malului mare de pamant dinaintea pasajului necesar supratraversarii autostrazii.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei