|

Tineri din Sebeș amendați de jandarmi cu suma de 1.200 de lei. Au consumat alcool pe stradă și au deranjat liniștea locatarilor

Patru tineri din Sebeș au fost sancţionaţi contravenţional de jandarmi, marți, în jurul orei 1.00, după ce au consumat alcool pe stradă şi au deranjat liniştea locatarilor din imobilele învecinate. Aceștia au primit amenzi în valoare de 1.200 de lei.

În urma sesizărilor, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă în cartierul Mihail Kogălniceanu din municipiul Sebeş şi, în spatele blocului 188, a identificat patru tineri care consumau alcool, discutau zgomotos şi deranjau liniştea publică.

Cei patru au fost identificaţi ca fiind Costinel D. (21 de ani), Nicolae A. (20 de ani), Andrei D. (22 de ani) şi Vlad E. (22 de ani) şi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1.200 de lei.

Jandarmii atrag atenţia că, nu de puţine ori, rumoarea provocată de grupurile de tineri care staţionează în imediata apropiere a spaţiilor de locuit a dus la apariţia unor situaţii conflictuale, uneori chiar de natură penală, sancţionabile cu închisoarea. Prin urmare, pentru a preveni apariţia unor incidente aceștia le indică cetăţenilor ca, pentru petrecerea timpului liber, să apeleze la spaţiile de divertisment special destinate (localuri, terase etc.) şi reamintesc că locatarii ansamblurilor de locuit au obligaţia de a-şi respecta vecinii şi, totodată, de a da dovadă de un comportament civic şi moral responsabil.

„Totodată, facem apel la cetăţeni să semnaleze prompt la 112 orice încălcare a normelor de convieţuire socială şi să coopereze cu forţele de ordine care acţionează la faţa locului, în vederea tragerii la răspundere a celor vinovaţi”, au mai transmis jandarmii.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=134775avatar Publicat de pe 12 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei