|

Tineri din Cut, cercetați de polițiștii din Sebeș. Au furat 40 de litri de motorină din rezervorul unui camion parcat

Doi tineri de 20 și 21 de ani, ambii din comuna Cut sunt cercetați penal după ce au fost prinși în flagrant în timp ce furau combustibil din rezervorul unui camion din municipiul Sebeș. Cei doi au reușit să sustragă 40 de litri de motorină.

În timp ce executa serviciul de patrulare pe raza municipiului, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş a prins în flagrant, duminică noaptea în jurul orei 00.05, două persoane care sustrăgeau combustibil din rezervorul unui camion aflat într-o parcare amenajată, situată pe Drumul Sibiului din Sebeş.

Cei doi suspecţi au fost identificaţi de poliţişti ca fiind M.P.A. (20 de ani) şi N.Ş.I. (21 de ani), ambii din comuna Cut. S-a stabilit că aceştia se foloseau de o pompă submersibilă care se alimenta de la bricheta autoturismului cu care se deplasau cei doi tineri, iar până în momentul în care au fost prinşi au reuşit să sustragă 40 de litri de motorină.

Pe numele celor doi suspecţi, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=134785avatar Publicat de pe 18 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Tineri din Cut, cercetați de polițiștii din Sebeș. Au furat 40 de litri de motorină din rezervorul unui camion parcat”

  1. Spune -le numele sa stie lumea de cine sa se fereasca,Sunt sau nu garoi?

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei