|

Terapie prin artă la Sebeș: Cetățenii se pot relaxa pictând, în centrul municipiului

Locuitorii municipiului Sebeș au ocazia să uite de grijile cotidiene și de stres, prin intermediul terapiei prin artă. La inițiativa artistului local Dori Susan și cu sprijinul Primăriei, în municipiul Sebeș, toți cei interesați pot participa gratis la cursuri de pictură și să redescopere plăcerea relaxării în fața șevaletului. 

În locul numit Târgul de Fân din Sebeș, lângă Catedrala Greco-Catolică au fost amplasate două corturi unde, în fiecare zi, zeci de pictori amatori înlocuiesc stresul cu pasiunea pentru artă şi creează adevărate capodopere. Primarul Alexandru Dăncilă a explicat că aceste cursuri de pictură sunt destinate tuturor celor care sunt deschiși la noi activități recreative și că deja se bucură de un real succes în rândurile cetățenilor:

„Printr-o hotârâre de Consiliu Local au fost aprobate la începutul anului mai multe domenii de finanțare nerambursabilă, iar unul dintre proiectele câștigate pe acestea este pe pictură și aparține pictorului Dori Susan. Primăria a amplasat două corturi în Târgul de Fân unde se desfășoară toate aceste activități. Oricine poate veni acolo să picteze, gratis, în fiecare zi. Terapia prin artă este deja cunoscută în Occident și la fel sunt și beneficiile acesteia și ne-am gândit că ar prinde bine și în Sebeș”.

Terapia prin artă a atras  zeci de cetățeni și în special doamne, care recunosc deja că se simt mult mai relaxate și bucuroase că încep să își cunoască și o latură mai sensibilă a personalității lor.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=109335avatar Publicat de pe 1 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei