|

Taxă de 0,5 lei pe metru pătrat, pentru firmele care desfășoară activități în parcul de distracție amenajat în Sebeș, de „Zilele Cetății”

Consilierii locali ai municipiului Sebeș s-au reunit, joi, în ședință extraordinară, iar pentru că în acest sfârșit de săptămână au loc Zilele Cetății aceștia au supus la vot și regulamentul privind organizarea și desfășurarea activităților de comerț stradal în zonele publice din oraș. Potrivit proiectului aprobat, firmele care vor ocupa spațiul din parcul de distracție amenajat cu ocazia evenimentelor vor trebui să plătească o taxă de 0,5 lei pe metru pătrat, pe zi.

Administrația locală din Sebeș găzduiește weekend-ul acesta Zilele Cetății, iar, cu acest prilej, edilii locali au mai găsit o cale de a atrage bani la bugetul local. Aceștia au instituit o taxă pe zi, pentru comercianții care desfășoară activități  în parcul de distracție amenajat temporar. Pentru se putea amplasa în zona străzii Pieței, proprietarii obiectelor ce fac parte din parcul de distracție pentru copii vor trebui să scoată din buzunar 0,5 lei/mp/zi.

Dacă va fi aprobată de consilieri taxa va fi încasată anticipat de către Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului Sebeş.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=112443avatar Publicat de pe 16 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Taxă de 0,5 lei pe metru pătrat, pentru firmele care desfășoară activități în parcul de distracție amenajat în Sebeș, de „Zilele Cetății””

  1. Eu zic sa mai verifici odata daca a trecut proiectul…

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei