|

Tarifele de servicii la Autogara Sebeş, în atenţia consilierilor locali. Propuneri pentru taxe percepute operatorilor de transport şi călătorilor

autogara sebes4După finalizarea lucrărilor şi darea în folosinţă a autogării din Sebeş, consilierii locali din Sebeş vor vota aprobarea tarifelor pentru serviciile oferite de aceasta. Reamintim că şantierul pentru construcţia clădirii pentru autogara din oraş au început în septembrie anul trecut, iar investiţia a fost de aproximativ un milion de lei.

Tarifele propuse pentru desfăşurarea activităţii în autogara din Sebeş sunt următoarele:

Tarife acces autogară:

–          curse regulate în trafic internaţional: 3 euro/mijloc de transport

–          curse regulate în trafic interjudeţean: 2 euro/mijloc de transport

–          curse regulate în trafic judeţean: 2 euro/mijloc de transport

–          curse regulate locale: 1 leu/mijloc de transport.

În aceste tarie sunt incluse următoarele servicii: de acces peron pentru plecarea, sosirea curselor de călători ale operatorilor de transport conform graficului de circulaţie; sistemul informaţional pentru monitorizarea curselor de călători ale operatorului de transport (birou permanent de informaţii, panouri pentru identificarea traseelor, anunţ prin staţie), tote operaţiunile de dispecerat.

Tarife pentru servicii opţionale (nu condiţionează încheierea contractului de peron)

–          parcare autobuze, microbuze între curse în intervalul orar 24.00-5.00: 10 lei/oră

–          commision vânzare bilete, abonamente: –

Tarife pentru servicii către publicul călător:

–          folosirea grupului sanitar: 1 leu/persoană

–          păstrare bagaje: gratis

Construcţia clădirii autogării a fost justificată de faptul că administraţia locală avea în proprietate doar peroanele din zona respectivă, clădirea necesară desfăşurării activităţii de transport persoane existentă fiind deţinută de o societate comercială locală, care desfăşoară activităţi de profil. Dată fiind această realitate, aleşii locali au decis alocarea fondurilor necesare construirii propriei clădiri cu destinaţia autogară. Lucrările de investiţie la acest obiectiv s-au desfăşurat prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Sebeş, în calitate de beneficiar.

Procedura de atribuire a contractului a fost cererea de ofertă, în urma căreia a fost desemnat ca partener contractual SC Ben Loghin SRL cu sediul în Alba Iulia. Contractul având ca obiect “Clădire autogară” şi a cărui valoare este de 918.837,23 lei a fost semnat la data de 1.03.2012.

Conform proiectului, clădirea este structurată pe două nivele, cu faţada din sticlă şi dotată cu sală de aşteptare, casă de bilete, cameră de bagaje şi grupuri sociale moderne, la parterul clădirii. La primul etaj a fost prevăzută o altă sală de aşteptare, precum şi birourile agenţilor de turism naţionali şi internaţionali. La cel de-al doilea etaj a fost proiectată o terasă funcţională pe perioada sezonului estival, unde se servesc produse alimentare, răcoritoare, fiind exclus alcoolul.

Pe lângă construirea clădirii, investiţia a presupus şi lucrări de reparare a alveolelor de zonă verde şi a peroanelor existente.

foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=137464avatar Publicat de pe 19 Noi 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Tarifele de servicii la Autogara Sebeş, în atenţia consilierilor locali. Propuneri pentru taxe percepute operatorilor de transport şi călătorilor”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei