|

Tânăr din Vinţu de Jos, cercetat pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat şi refuzul de a se supune recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Vinţu de Jos a fost prins de poliţişti la Săsciori în timp ce conducea o maşină neînmatriculată. Pentru că emana miros de alcool, oamenii legii au vrut să-l testeze cu etilotestul, însă şoferul a refuzat.

Duminică, la ora ora 20.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş  au oprit pentru control, pe raza comunei Săsciori, un autoturism condus de M.L.G., de 27 de ani, din comuna Vinţu de Jos.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că autoturismul condus de bărbat nu este înmatriculat în circulaţie.

Întrucât emana miros de alcool, poliţiştii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul etilotest, lucru pe care acesta l-a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui M.L.G., au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat, urmând ca încadrarea juridică a faptei privind conducerea sub influenţa alcoolului să fie făcută în funcţie de rezultatul analizelor de laborator privind concentrația de alcool în sânge.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=137141avatar Publicat de pe 14 Oct 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei