|

Tânăr din Sebeș, cu dosar penal pentru furt. A sustras o unitate de calculator, din clădirea unei asociații

furtUn tânăr în vârstă de 20 de ani din Sebeș este cercetat penal de polițiști pentru furt. În timp ce se afla în curtea unei asociații din oraş, a pătruns într-o clădire și a sustras o unitate de calculator. Prejudiciul a fost recuperat de către polițiști.

Poliţiştii din Sebeş îl cercetează penal pe un tânăr din Sebeş, care este bănuit de comiterea unui furt ce a fost reclamat poliţiei la data de 13 septembrie.

Potrivit IPJ, la fata de 17 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe N.A., de 20 de ani, din municipiul Sebeş, ca persoană bănuită de comiterea furtului unui calculator.

În 13 septembrie, după-amiaza, în timp ce se afla în curtea unei asociaţii din Sebeş, a profitat de faptul că una din uşile de acces în clădire a fost lăsată neasigurată, a pătruns în interiorul acesteia şi a sustras o unitate de calculator.

Poliţiştii au recuperat bunul sustras şi l-au restituit reprezentanţilor asociaţiei, iar faţă de tânăr au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=139380avatar Publicat de pe 18 Sep 2015. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei