|

Tânăr din Sebeş, ARESTAT preventiv. A intrat într-un apartament şi a furat produse electronice şi bani

arestatTânărul de 23 de ani din Sebeş reţinut duminică de poliţişti pentru furt calificat a fost arestat preventiv. Acesta a sustras dintr-un apartament din oraş mai multe echipamente electronice şi bani, prejudiciul fiind estimat la valoarea de aproape 4000 de lei. Tânărul a pătruns în locuinţă, pe geam.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş l-au prezentat, luni, 17 august, pe B.F.A. Parchetului de pe lângă judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizare a instanţei de judecată, în vederea arestării preventive.

Parchetul l-a prezentat pe tânăr instanței de judecată, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Reamintim că duminică, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, l-au identificat şi reţinut pe B.F.A., de 23 de ani, din Sebeş, care este bănuit de comiterea unui furt din locuință.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că în perioada 6-15 august, pe timp de noapte, a escaladat peretele unui apartament din Sebeş al cărui proprietari erau plecaţi de acasă şi, prin efracţie, a pătruns în interior, de unde a sustras produse electronice şi o sumă de bani. Prejudiciul a fost estimat de păgubit la valoarea de 3.800 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să recupereze o parte din prejudiciu.

Potrivit unor surse, apartamentul se afla la parterul unui bloc şi tânărul ar avea antecedente penale.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=139310avatar Publicat de pe 18 Aug 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei