|

Tânăr din Lancrăm, cu dosar penal după ce a furat o maşină, a produs accident şi a abandonat locul faptei

masina-lovitaUn tânăr de 21 de ani din Lancrăm a furat, în noaptea de marţi spre miercuri, un autoturism pe care l-a găsit parcat pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeş. După ce a furat autoturismul, acesta s-a deplasat înspre localitatea Cut, iar în apropierea intersecţiei cu DN1, a pierdut controlul asupra acestuia şi a ieşit în afara carosabilului. Din primele informaţii, a folosit dublura cheii de contact a autoturismului, pe care a dobândit-o în urmă cu 60 de zile, când era într-o relaţie de prietenie cu fiica proprietarului autoturismului.

Joi, poliţiştii din Sebeş, l-au identificat pe tânărul de 21 de ani, din Lancrăm, ca fiind persoana în legătură cu care există suspiciunea că a comis un furt de autoturism, faptă reclamată poliţiei în dimineaţa zilei de miercuri.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş, a rezultat că în noaptea de 26/27 august, U.C., de 21 de ani, din Lancrăm, a sustras un autoturism ce era parcat în faţa unui bloc de locuințe situat pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeş.

Tânărul ar fi folosit dublura cheii de contact a autoturismului, pe care a dobândit-o în urmă cu cca. 60 de zile, în contextul unei relaţii de prietenie cu fiica proprietarului autoturismului.

După ce a furat autoturismul, tânărul s-a deplasat înspre localitatea Cut, iar în apropierea intersecţiei DN1 cu drumul care duce spre Cut, a pierdut controlul asupra acestuia şi a ieşit în afara carosabilului, loc în care autoturismul a fost abandonat.

Faţă de U.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi, întrucât autoturismul avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată, fapt ce se pare că era cunoscut de tânăr, poliţiştii efectuează cercetări şi sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138586avatar Publicat de pe 28 Aug 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei