|

UPDATE: Tânăr de 32 de ani propus pentru arestare preventivă. A furat dintr-o cabană bunuri în valoare de 2.000 de lei

Masina Politie MCVUn tânăr în vârstă de 32 de ani din comuna Săsciori a fost propus pentru arestare preventivă după ce a fost identificat ca fiind autorul unui furt comis în luna septembrie. Acesta a sustras dintr-o casă de vacanţă mai multe bunuri în valoare de 2.000 de lei.

UPDATE: Parchetul de Pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi l-a prezentat pe învinuit instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Sebeş care a luat faţă de G.P. măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Miercuri, poliţiştii Postului de Politie Săsciori l-au identificat şi reţinut pe principalul suspect de comiterea unui furt dintr-o cabană, faptă comisă în luna septembrie 2013.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada 21-25 septembrie, G.P., de 32 de ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns prin efracţie într-o casă de vacanţă situată în locul munit „Viile Lazului”, pe raza comunei Săsciori, de unde a sustras un aragaz, o butelie şi mai multe tacâmuri, prejudiciul reclamat de victimă fiind în valoare de 2.000 lei.

Suspectul a fost reţinut şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracționale a suspectului precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=137481avatar Publicat de pe 21 Noi 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei