|

Tânăr de 29 de ani din Sebeş, cercetat penal după ce a dat foc unei gospodării din Pâclişa, din gelozie

Un tânăr de 29 de ani din Sebeş este cercetat penal pentru distrugere, după ce a dat foc unei gospodării din Pâclişa. Dorea să se răzbune, din gelozie, pe fiica proprietarei imobilului.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au întocmit acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, faţă de T.C.M. (29 de ani), din Sebeş.

Tânărul este suspect că, vineri seara, a provocat un incendiu la o locuinţă din Pâclişa, în urma căruia a fost distrus gardul unui imobil şi un şopru din lemn în care se aflau furaje şi lemne de foc. Prejudiciul cauzat prin fapta sa este în valoare de 1.500 de lei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că T.C.M. a provocat incendiul pentru a se răzbuna, din gelozie, pe fiica proprietarei imobilului.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=133901avatar Publicat de pe 1 Dec 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei