|

UPDATE: Tânăr de 23 de ani reținut de polițiștii din Sebeș. A lovit și jefuit un bărbat din oraș

Un tânăr de 23 de ani din Sebeș a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a lovit un tânăr din oraș și i-a furat telefonul.

În noaptea de 17 spre 18 iulie, la ora 03.41, prin apelul de urgenţă 112, un bărbat de 34 de ani, din Sebeş, a sesizat Poliţia Municipiului Sebeş cu privire la faptul că în timp ce se afla în apropierea unui local public din municipiu, a fost victima unui infracţiuni de tâlhărie.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care, din primele cercetări efectuate cu privire la eveniment, a stabilit că victima, împreună cu alte persoane a consumat băuturi alcoolice într-un local public din Sebeş, iar în jurul orei 03.30 a plecat spre casă. În apropierea barului, într-o zonă întunecoasă, a fost lovită cu pumnul în zona feţei şi ulterior deposedată de telefonul mobil şi suma de 70 lei pe care-i avea asupra sa de către o persoană necunoscută.

La scurt timp, pe baza datelor şi informaţiilor oferite de victimă, coroborate cu alte date deţinute sau obţinute în cadrul cercetărilor efectuate, poliţiştii şi jandarmi din dispozitivul de ordine publică au reuşit identificarea şi prinderea principalului suspect, în persoana lui Daniel H., de 23 ani, din Sebeş, asupra căruia a fost găsit atât telefonul mobil, cât şi suma de bani sustrasă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care faţă de Daniel H. se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „tâlhărie”. Suspectul a fost reţinut, pe bază de Ordonanţă de Reţinere pentru 24 de ore.

UPDATE: Daniel H. (23 de ani), din Sebeş, cercetat pentru comiterea a trei infracţiunii de „tâlhărie”, a fost prezentat instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Sebeş, cu propunere de arestare preventivă.

În baza probatoriului administrat în cauză, judecătorii au admis propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş şi au emis pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba.

 

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=135634avatar Publicat de pe 18 Iul 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei