|

Tânăr de 21 de ani din Săsciori, reţinut de poliţişti, pentru viol. Victima, o bătrână de 81 de ani se află în stare gravă

Un tânăr de 21 de ani din Săsciori a fost reţinut de poliţişti, fiind suspect principal în cazul unui viol a cărui victimă este o bătrână de 81 de ani din Pianu. Aceasta se află în stare gravă, la spital.

Duminică, 10 iunie, la ora 7.20, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Pianu, cu privire la faptul că vecina sa, în vârstă de 81 ani, a fost victima unei infracţiuni de viol.

Poliţiştii au identificat-o pe victimă, care prezenta semne vizibile de violenţă şi care a fost transportată cu ambulanţa la spitalul din Sebeş, de unde a fost transferată la spitalul din Alba Iulia, starea de sănătate a acesteia fiind gravă.

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţişti, la scurt timp, s-a reuşit identificarea principalului suspect de comiterea infracţiunii, G.I. (21 de ani), din comuna Săsciori. Duminică dimineaţa, în jurul orei 6.00, acesta a pătruns în locuinţa femeii şi a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta, prin violenţă, după care a părăsit locuinţa, fiind identificat de poliţişti în apropierea casei sale din comuna Săsciori, în timp ce încerca să-şi cureţe hainele de sânge.

G.I. a fost reţinut pentru 24 ore, pe bază de ordonanţă şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de viol.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=95696avatar Publicat de pe 11 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei