|

Tânăr de 18 ani din Şpring cercetat de poliţiştii din Sebeş. A furat biciclete din scări de bloc şi de pe stradă

biciletePasiunea” pentru biciclete l-a adus pe un tânăr de 18 ani din Sebeş, în faţa poliţiştilor. Acesta este cercetat pentru că în perioada 5-28 iulie a furat 6 biciclete din scări de bloc şi de pe stradă, pe care ulterior le-a vândut.

Luni, poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş, l-au identificat pe L.C.P., de 18 ani din comuna Şpring, despre care există suspiciunea că este autorul mai multor furturi de biciclete de pe raza municipiului.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada 05 – 28 iulie, tânărul a furat 6 biciclete din scări de bloc şi de pe stradă, pe care le-a vândut.

Acum L.C.P. Este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138547avatar Publicat de pe 19 Aug 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei