|

Tânăr de 18 ani din Sebeş, cu dosar penal pentru furt. A sustras un aparat GPS dintr-o maşină parcată

Masina Politie MCVUn tânăr de 18 ani din Sebeş s-a ales cu dosar penal pentru furt. Acesta a sustras un aparat GPS dintr-o maşină parcată. Fapta s-a petrecut la sfârşitul lunii noiembrie.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş l-au identificat pe un tânăr de 18 ani, din municipiul Sebeş ca fiind persoana bănuită de comiterea unui furt din auto.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în 17 noiembrie, după-amiaza, B.I. ar fi sustras dintr-un autoturism parcat şi rămas descuiat, un aparat GPS.

Poliţişti au reuşit să recupereze bunul sustras, acesta fiind restituit păgubitului, iar faţă de B.I. au întocmit un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138752avatar Publicat de pe 4 Dec 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei