|

SURSE: LIDL intenționează să deschidă un supermarket în Alba Iulia. A achiziționat un teren la intersecția Lalelelor cu B-dul Revoluției

Retailerul german LIDL intenționează să deschidă un nou supermarket în Alba Iulia, la sfârșitul acestui an, potrivit unor surse locale. Magazinul ar putea fi construit pe Bulevardul Revoluției 1989, la intersecția cu strada Lalelelor, pe un teren care a aparținut latifundiarului albaiulian, Nicolae Coșer. Surse imobiliare estimează că un teren în zona respectivă se vinde la un preț mediu de 100-120 euro/m,p în funcție de amplasament și accesul la utilități. LIDL folosește, în medie, pentru magazin, o suprafață de aproximativ 1.200 metri pătrați, la care se adaugă o suprafață dublă pentru parcare.

În județul Alba, LIDL mai deține magazine, în Sebeș, Aiud, Blaj, Cugir. Media angajaților pentru fiecare supermarket  LIDL este cuprinsă între 30 și 50 de oameni.

Una dintre caracteristicile acestui lanț de supermarketuri este că 80% dintre produsele comercializate sunt marcă proprie, spre deosebire de alte rețele de retail, care nu depășesc 20-30%. Printre furnizorii români ai magazinelor LIDL se numără firme mari din industria alimentară (CrisTim, Albalact, Angst, VelPitar, Titan sau Tymbark). Produsele care nu sunt fabricate în România sunt aduse din alte țări din Europa, în special din Italia, Spania, Cehia, Ungaria sau Germania, iar, în total, pe rafturile magazinelor LIDL se găsesc circa 1.300 de tipuri de produse.

 

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=102418avatar Publicat de pe 16 Iul 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “SURSE: LIDL intenționează să deschidă un supermarket în Alba Iulia. A achiziționat un teren la intersecția Lalelelor cu B-dul Revoluției”

  1. in sfarsit!!! era si cazul. are Sebesul Lidl si are si Kaufland si Penny si noi nu avem Lidl. daca vom avea Lidl in Alba Iulia nu il voi mai injura pe postasul din reclama radio. :))

  2. 100-120 euro/mp – aberatii
    Poate cam jumatate din suma aceasta!

  3. Fara suparare. domnule Daniel H., dar LIDL si Kaufland (+ ex-ul PLUS), fac parte din aceeasi companie, Schwarz Beteiligungs GmbH, care a patruns pe piata oraselor sub 100.000 de locuitori, piata pe care nu se „inghesuie” firme precum Carrefour, Real, Auchan sau Cora, asa ca… la vremuri noi… tot NOI! Sau: Alta Marie cu aceeasi palarie!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei