|

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, în spectacol la Sebeş. Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Vârstnicului

Luni, 1 octombrie, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel au fost prezenţi la Sebeş în cadrul spectacolului “O crizantemă pentru vârsta a treia” ce a avut loc în Sala “Radu Stanca” a Casei de Cultură Sebeş. În fiecare an, pe data de 1 octombrie, întreaga lume sărbătoreşte Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, ziua celor ajunşi la vârsta sintezelor şi a înţelepciunii.

Cu această ocazie, organizatorii Centrul Cultural “Lucian Blaga”, Primăria şi Consiliul Local Sebeş şi-au arătat respectul faţă de cei împovăraţi de ani, dar şi de tezaurul unei învăţături nepreţuite, prin spectacolul “O crizantemă pentru vârsta a treia”.

În cadrul evenimentului, cei prezenţi şi-au putea delecta auzul cu muzică corală în interpretarea Corului “ARMONIA” din Sebeş, dirijor prof. Adriana Comşa Haber şi şi-au bucurat sufletul alături de redutabilii artişti Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. În acest cadru festiv au fost premiate familiile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Spectacolul a avut loc luni, în incinta Casei de Cultură din Sebeş, cu începere de la ora 18.00, iar intrarea a fost liberă.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=132014avatar Publicat de pe 1 Oct 2012. Publicat in SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei