|

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, în spectacol la Sebeş. Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Vârstnicului

Luni, 1 octombrie, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel au fost prezenţi la Sebeş în cadrul spectacolului “O crizantemă pentru vârsta a treia” ce a avut loc în Sala “Radu Stanca” a Casei de Cultură Sebeş. În fiecare an, pe data de 1 octombrie, întreaga lume sărbătoreşte Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, ziua celor ajunşi la vârsta sintezelor şi a înţelepciunii.

Cu această ocazie, organizatorii Centrul Cultural “Lucian Blaga”, Primăria şi Consiliul Local Sebeş şi-au arătat respectul faţă de cei împovăraţi de ani, dar şi de tezaurul unei învăţături nepreţuite, prin spectacolul “O crizantemă pentru vârsta a treia”.

În cadrul evenimentului, cei prezenţi şi-au putea delecta auzul cu muzică corală în interpretarea Corului “ARMONIA” din Sebeş, dirijor prof. Adriana Comşa Haber şi şi-au bucurat sufletul alături de redutabilii artişti Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. În acest cadru festiv au fost premiate familiile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Spectacolul a avut loc luni, în incinta Casei de Cultură din Sebeş, cu începere de la ora 18.00, iar intrarea a fost liberă.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=132014avatar Publicat de pe 1 Oct 2012. Publicat in SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Ultimele articole

Alba24 pe site-ul tău

Publicitate

Coral Impex - Deratizare - Dezinsectie - Dezinfectie - Tratamente Fitosanitare

Publicitate

Horoscopul zilei