|

Starea drumurilor: Zăpada de pe carosabil şi viscolul blochează mai multe drumuri judeţene din Alba

Judeţul Alba rămâne în continuare sub Cod galben de ninsori şi viscol. Joi dimineaţa, toate drumurile naţionale care tranzitează Alba erau acoperite de un strat de aproximativ 2 cm de zăpadă, excepţie făcând DN75 – Sălciua, unde nămeţii de pe carosabil depăşesc 4 cm. Viscolul continuă să creeze probleme participanţilor la trafic în zonele de munte, dar şi pe mai multe tronsoane din apropierea municipiului Sebeş.

Potrivit reprezentanţilor Drumuri Naţionale, joi dimineaţa, viscolea pe DN75, de la Albac şi până la Vârtop, iar zăpada depusă în strat mare îngusta tronsonul de drum. Utilajele de deszăpezire intervin pentru lărgirea părţii carosabile, dar ninsoarea care cade fără oprire îngreunează munca. Viscoleşte şi în apropiere de Sebeş, respectiv între Sebeş şi Răhău, Cut, Lancrăm şi Vinţu, dar şi în apropiere de Restaurantul „Lutsch 2000”.

Circulaţia rămâne blocată pe DJ 107 I, Rîmeţ -Ponor unde de asemenea viscoleşte. Drumarii au acţionat toată noaptea pentru îndepărtarea zăpezii şi deblocarea drumului, dar condiţiile meteorologice nu sunt deloc favorabile. Reprezentanţii Drumuri Judeţene intervin şi la ieşire din localitatea Ghirbom înspre Vingard, unde viscoleşte, iar drumul este impracticabil.

Ninge şi în Alba Iulia, iar zăpada care se sedimentează pe carosabil poate favoriza accidentele rutiere. Cerul este acoperit de nori, iar temperaturile anunţate de meteorologi variază între -3 şi -10 grade Celsius.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=74556avatar Publicat de pe 16 Feb 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei