|

Stadiul lucrărilor la noua autogară din Sebeş. Locaţia va fi dată în folosinţă cel târziu în luna martie a anului viitor

Lucrările de construire a clădirii autogării publice din Sebeş au progresat rapid. Dacă la începutul lunii septembrie era doar o groapă, acum în acel loc se poate vedea o clădire cu un nivel, finisată aproape integral la exterior. Termenul de finalizare este în luna martie anul viitor, însă reprezentanţii SPAP se arată încrezători în faptul că vor încheia mai repede lucrările.

Pereţii exteriori au fost izolaţi, partea din spate a fost vopsită, tâmplăria cu geam termopan a fost montată, urmând să mai fie amplasat peretele cortină şi alucobondul, un material foarte uşor şi rezistent din aluminiu, care va fi instalat între geamurile exterioare. De asemenea, va fi montată până la sfârşitul lunii decembrie şi structura curbată a viitoarei terase situate la nivelul acoperişului clădirii, deasupra scărilor.

Interiorul clădirii este de asemenea în fază avansată de finisare. Pereţii au fost gletuiţi, toaletele sunt finisate cu gresie şi faianţă, precum şi restul clădirii, cu gresie. Până la venirea sărbătorilor de iarnă vor fi montate centrala termică, instalaţia de încălzire şi caloriferele. Urmează să fie făcute racordurile la apă, curent şi cel de gaz, care va fi făcut anul viitor în primăvară.

După ce construcţia va fi terminată, SPAP va trebui să omologheze autogara la Autoritatea Rutieră Română (ARR), pentru a putea fi dată în folosinţă către operatorii de transport  doritori. Tarifele de utilizare ale autogării vor fi stabilite de către Consiliul Local.

De asemenea, cele două spaţii de la primul etaj vor fi scoase la licitaţie pentru a fi închiriate. Potrivit SPAP, în acest moment doi mari operatori de transport s-au arătat interesaţi de închirierea spaţiilor comerciale.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=134034avatar Publicat de pe 11 Dec 2012. Publicat in ACTUALITATE, ADMINISTRATIE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei