|

Sondaj Sebeș24: Cine este cel mai potrivit PRIMAR pentru Sebeș? Posibilii candidați lansați în bătălia de la alegerile locale


12032368_1090475374307395_1122826867_nÎn data de 5 iunie, cetățenii din Sebeș sunt așteptați la secțiile de votare pentru a pune ștampila pe omul pe care îl consideră cel mai potrivit pentru funcția de primar.
  Înainte de alegerile locale, Sebeș24.ro lansează un sondaj de opinie în rândul cetăţenilor din Sebeș. Aceştia sunt invitaţi să se pronunţe cu privire la primarul pe care și l-ar dori  în următorii patru ani. 

 

Chiar dacă încă nu a început campania electorală, jocurile politice încep să fie tot mai vizibile în Sebeș. Dacă politicienii se concentrează pe opoziție, candidați, promisiuni și alianțe, Sebeș24 este interesat de ceea ce vor cetățenii, tocmai din acest motiv dorim să luăm „pulsul” cetățenilor orașului.

Cetățenii au astfel ocazia să facă un mic exerciţiu înainte de vot, iar ei, politicienii, vor vedea cât mai au de muncă pentru a le câştiga votul.

În perioada următoare este posibil ca numele candidaților să se schimbe sau chiar să apară alți pretendenți pentru funcția de primar al municipiului Sebeș.

Precizăm din nou că acest sondaj nu este unul ştiinţific, însă baza foarte largă de participanţi depăşeşte cu mult orice eşantion luat de obicei în calcul de sondajele profesioniste, deci rezultatele noastre şi implicit ale dumneavoastră, nu pot fi ignorate.

VOTAȚI omul pe care îl considerați potrivit pentru funcția de primar al municipiului Sebeș!!!

Dacă mâine ar fi alegeri pentru Primăria Sebeș, cu cine ai VOTA?

 • DORIN NISTOR (PNL) (43%)
 • NICOLAE MATEI (INDEPENDENT) (21%)
 • GHEORGHE FENEȘER (ALDE) (15%)
 • VIOREL COMAN (MP) (11%)
 • ALEXANDRU DĂNCILĂ (PSD) (10%)
Loading ... Loading ...

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=139569avatar Publicat de pe 16 Mar 2016. Publicat in Uncategorized. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

5 comentarii pentru “Sondaj Sebeș24: Cine este cel mai potrivit PRIMAR pentru Sebeș? Posibilii candidați lansați în bătălia de la alegerile locale”

 1. Ma întreb. ..cum sa votezi un om care a stat 4 ani consilier și nu a făcut nimic decât sa care diplomatul lu Hava.cum poate sa voteze Sebeșului o persoana care le lângă ca nu e din Sebeș nu a stat de vb cu vre-un sebes an. ….îmi e greu sa înțeleg. …dar eu unul nu voi sta cu mâinile în San și am sa fac tot ce tine de mine ca persoane ca Dorin Nistor sa nu ajungă nici măcar consilier.Alin

  • Oare care o fii aici relevanta a fii sau nu din Sebes?Oare toti primarii acestei tari sunt nascuti in orasul respectiv?Gen Nicolae Robu?sa fie asta o conditie?sa fim seriosi

 2. Niciunul.

  • PSD ul Sebes a pierdut deja nu ii place cinstea asa ca si a ales reprezentant DRAGOSIN pierde din start viseaza la cuplu raposatului el cu functia nevasta cu coordonarea sau intr un caz mai fericit cu tremuriciul de BOBAR , dl DIRZU dormi sau nu mai vrei primar rosu la Sebes -poti lua o hotarire pina nu e prea tirziu trezestete!!!!!

 3. Dragosin primar si Bobi presedinte de partid artile sunt facute

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei