|

SONDAJ ALEGERI LOCALE: După prima zi, candidații USL conduc în toate orașele județului, mai puțin Alba Iulia și Sebeș. La CJ, Dumitrel- avans de 5%

Cu o lună înainte de alegerile locale, Alba24 lansează un nou sondaj de opinie în rândul cetăţenilor din Alba. Aceştia sunt invitaţi să se pronunţe cu privire la primarii care şi-ar dori să îi reprezinte în următorii patru ani din fotoliile de conducere ale administraţiilor locale şi să voteze omul politic pe care îl consideră cel mai potrivit pentru această funcţie. Votaţi la ultimul sondaj politic, înainte de alegerile locale! Aveţi la dispoziţie 30 de zile.

Cu o lună înainte de startul campaniei electorale, Alba24 ia din nou „pulsul” alegătorilor. După trei etape de sondaj, a venit vremea să vedem împreună cum stau lucrurile cu o lună înainte de startul campaniei electorale pentru alegerile locale.

Majoritatea politicienilor nu au mai avut răbdare şi au început mai devreme, în mod neoficial această campanie. Cei aflaţi în funcţie au pornit toate investiţiile posibile şi oraşele sunt pline de muncitori şi utilaje.

Pretendenţii la fotoliile de primari, preşedinţi sau consilieri încearcă să găsească hibe şi caută „nod în papură” celor care în prezent ocupă locurile mult dorite.

Singurii câştigători cerţi din această perioadă sunt cetăţenii care îşi văd străzile asfaltate, spaţiile verzi curăţate sau sporite, iar oficialităţile se întrec în amabilităţi cetăţeneşti.

Atâtea lucruri bune se întâmplă când politicienii se apropie de alegeri, că ajungem să ne dorim să fie campanie electorală odată la șase luni.

Noi vă propunem să le dăm politicienilor un barometru: un instrument de lucru gratuit care să le spună „cum stau” cu o lună înainte de startul oficial, să știe dacă au făcut bine sau nu ceea ce au făcut până acum.

După prima zi de sondaj, miercuri, 11 aprilie, la ora 22.00 și un număr total de 3.066 voturi, situația a fost următoarea:

La partideUSL 44%, PDL 40%, celelalte 16 procente fiind împărțite între PNȚCD, PP-DD, UNPR și alte partide. UDMR nu a luat niciun vot

La Consiliul Județean Alba: Ion Dumitrel (PDL) 49%,  Teodor Atanasiu (USL) 44%

La Primăria Alba Iulia: Mircea Hava (PDL) 44%, Călin Potor 42%

La Primăria Blaj: Claudiu Nicușan (USL) 51%, Gheorghe Rotar (PDL) 49%

La Primăria Sebeș: Dorin Nistor (PDL) 41%, Alexandru Dăncilă (USL) 39%

La Primăria Aiud: Horațiu Josan (USL) 56%, Oana Badea (PDL) 44%

La Primăria Cugir: Adrian Teban (USL) 56%, Camelia Dumitrean (PDL) 44%

La Primăria Cîmpeni: Călin Andreș (USL) 57%, Dorel Corcheș (PDL) 43%

La Primăria Abrud: Dorin Leah (USL) 52%, Tiberiu Rațiu (PDL) 48%

La Primăria Zlatna: Emil Nistor (USL) 55%, Silviu Ponoran (PDL) 45%

Precizăm din nou că acest sondaj nu este unul ştiinţific, însă baza foarte largă de participanţi depăşeşte cu mult orice eşantion luat de obicei în calcul de sondajele profesioniste, deci rezultatele noastre şi implicit ale dumneavoastră nu pot fi ignorate.

Aşa că, dragi cititori ai Alba24, votaţi aşa cum aţi face-o în faţa urnelor!

Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=86384avatar Publicat de pe 11 Apr 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

5 comentarii pentru “SONDAJ ALEGERI LOCALE: După prima zi, candidații USL conduc în toate orașele județului, mai puțin Alba Iulia și Sebeș. La CJ, Dumitrel- avans de 5%”

 1. basme de adormit ..electoratul…de catre alba 24…tv lui corint

  • moderatorul de serviciu
   avatar

   @horea, alba24 nu e acelasi lucru cu alba tv. Alba tv este a lu’ grup corint. Alba24 este cu totul altceva. Cat de aproape sau de departe de rezultatele reale sunt aceste sondaje o sa vedem la alegeri. Sunt si eu curios daca oamenii care voteza in online sunt apropiati la rezultate cu ceilalti. Basmele sunt pentru copii. Cei care citesc alba24 sunt oamenii mari.

 2. Dupa cum spuneati, nu e un sondaj stiintific. E doar un sondaj de umplut o pagina in on-line. La Zlatna ati bunghito rau, din sondajul USL rezulta exact invers. Si e al lor.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei