|

SONDAJ ALBA24: Alegeri Locale 2012. Au plecat și au apărut noi candidați. Resetăm contoarele. Vezi cine a încercat să fure la sondaj

În ultimele săptămâni, pe scena politică din judeţul Alba au avut loc mişcări de forţă majoră. Pe tabla de şah a partidelor au apărut noi pioni dispuşi să câştige electoratul la următoarele alegeri, s-au făcut alianţe, iar persoane cu vechime în partid au anunţat că nu vor mai intra în cursă pentru scrutinul din vară. Toate acestea ne determină să resetăm contoarele sondajului de opinie lansat pe Alba24, pentru a reintroduce noi candidaţi care vor fi supuşi votului cititorilor noştri sau pentru a fi scoși cei care au renunțat la lupta electorală.

După ce, săptămânile trecute, PNŢCD Alba a rămas fără candidatul Radu Vieru la Primăria Alba Iulia, marți, grupul fidel lui Victor Ciorbea condus de Iuliu Hada a semnat un protocol de alianţă cu USL şi vine chiar şi cu candidaţi la CJ Alba şi CL Alba Iulia.

Tot marți, primarul Mugurel Sârbu a anunţat că nu va mai candida la Primăria Sebeş în vară, deoarece s-a săturat să fie atacat şi jignit, asta după ce, cu doar câteva zile înainte, senatorul Nicolae Dobra a anunţat că vrea să câştige fotoliul de primar al Sebeşului pe listele UNPR Alba. Ioan Homoștean Milaciu și-a anunțat și el candidatura ca independent la Primăria Alba Iulia, iar, după ce Cornel Comșa  a anunțat că probabil va candida la Primăria Alba Iulia, PP-DD  a scos la bătaie un alt reprezentant.

Ţinând cont de recentele mişcări politice din Alba, anunţăm oprirea sondajului lansat în urmă cu două săptămâni, relansându-l totodată cu noii candidați.

În timpul sondajului a fost constatată o tentativă de fraudare. Utilizatorul cu numele de scenă „URBEA MEA” a votat de 380 de ori, utilizând trei prox-iuri din afara României. A fost contactat pe Facebook şi a confirmat frauda. Utilizatorul respectiv este membrul unui partid din Opoziție care se declară împotriva furtului și hoției. Rugăm liderii partidelor să își urecheze „hoțomanii” din organizație, măcar până trec alegerile.

Între timp, vă prezentăm rezultatele sondajului Alba24 până la data de 24.04.2012, cu mențiunea că voturile repetate de pe adrese fictive din afara țării cu IP-uri dinamice au fost eliminate. În total s-au înregistrat , în perioada 10.04.2012- 24.04.2012, un număr de 8.095 voturi.

La partide:

– USL deţine 46%

– PDL deţine 33%

– Altul deţine 7%

– PP-DD deţine 6%

– PNŢCD deţine 5%

– UNPR deţine 2%

– UDMR deţine 1%

La Consiliul Judeţean Alba

– Teodor Atanasiu (USL) – 45%

– Ion Dumitrel (PDL) – 45%

– Iuliu Hada (PNŢCD) – 6%

– Cornel Suciu (UNPR) – 3%

La Primăria Alba Iulia

– Călin Potor (USL) – 42%

– Mircea Hava (PDL) – 41%

– Radu Vieru (PNTCD) – 8%

– Vasile Crişan (UNPR) – 3%

La Primăria Sebeş

– Alexandru Dăncilă (USL) – 46%

– Dorin Nistor (PDL) – 36%

– Mugurel Sârbu (independent) – 18%

La Primăria Blaj

– Claudiu Nicuşan (USL) – 51%

– Gheorghe Rotar (PDL) – 49%

La Primăria Aiud

– Horaţiu Josan (USL) – 60%

– Oana Badea (PDL) – 40%

La Primăria Cugir

– Adrian Teban (USL) – 62%

– Camelia Dumitrean (PDL) – 38%

La Primăria Abrud

– Dorin Leah (USL) – 57%

– Tiberiu Raţiu (PDL) – 43%

La Primăria Cîmpeni

– Călin Andreş (USL) – 63%

– Dorel Corcheş (PDL) – 37%

La Primăria Zlatna

– Emil Nistor (USL) – 57%

– Silviu Ponoran (PDL) – 43%

Am resetat contoarele, am eliminat candidații retrași și am introdus noi candidaţi. Puteți să votați pentru primarul pe care vi-l doriți.

Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment. Sorry, there are no polls available at the moment.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=88231avatar Publicat de pe 24 Apr 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

6 comentarii pentru “SONDAJ ALBA24: Alegeri Locale 2012. Au plecat și au apărut noi candidați. Resetăm contoarele. Vezi cine a încercat să fure la sondaj”

 1. Sondajul vostru nu are nicio relevanta. Eu, ca sa pot vedea scorul unui primar din judet a trebuit musai sa votez pe unul din cei prezentati, desi la alegeri nu am acest drept! Si probabil ca au fost multi curiosi care au facut acelasi lucru……

  • moderatorul de serviciu
   avatar

   @simo, puteai sa vezi rezultate si daca nu votai. apasai urmatorul link de sub „voteaza”. Daca pentru tine nu are relevanta, pentru noi are. Aflam ce oameni ne citesc. Pentru un ziar care nu se afla sub papuc politic este important.

 2. Roncea Radu
  avatar

  cele 380 de voturi considerate frauda, carui partid au fost atribuite si daca au fost depistate ca fiind frauda, au fost anulate?

  • moderatorul de serviciu
   avatar

   da, au fost anulate. cauta dupa numele respectiv pe facebook si o sa vezi cu cine tine

 3. puteti raporta si nr de voturi? fluctuatile de procente fiind f mari ar presupune un nr mare de voturi…asa e ? prieteni mi-au spus ca am ajuns la 22%, e adevarat? …cati vizitatori unici aveti pe zi?

  • moderatorul de serviciu
   avatar

   @roncea radu, aproximativ 4000 de vizitatori unici pe zi. programul elimina voturile spam de pe proxi-uri care genereaza ip-uri dinamice. Daca citesti mai atent articolele despre sondaj o sa vezi ca a fost prins un personaj care a incercat sa fraudeze sondajul folosind ip-uri false. Mai ai rabdare pana la alegeri si o sa vezi cum stai in procente. Vom publica si clasele de IP-uri de pe care s-a incercat fraudarea sondajului chiar daca unele sunt ale unor opratori locali de internet.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei