|

Serbări câmpeneşti, cu mici şi bere, de 1 Mai. USL a organizat la Cugir, iar PDL, la Sebeş

Reprezentanţii USL au sărbătorit 1 Mai la Cugir, în zona Pieţei de sus, folosind această ocazie pentru a se întâlni cu alegătorii, într-un cadru relaxat, cu mici şi bere. Politicienii PDL au fost văzuţi la Sebeş, în Parcul Arini, unde, pe lângă meniul tradiţional de 1 Mai, cei prezenţi au avut parte de un spectacol folcloric.

Printre cei care au ales să petreacă Ziua internaţională a muncii alăturide cugireni s-au numărat vicepreşedinţii PNL  Alba, Simion Creţu, Mihai Nicuşor şi Florin Roman, preşedintele PSD Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Cugir, Cornel Murg, dar şi primarul Adrian Teban.

Profesorul de istorie Horia Rotche le-a prezentat invitaţilor semnificaţia Zilei de 1 Mai şi a urmat prezentarea echipei electorale a USL Cugir.

Organizatorii au amplasat grătare pentru prepararea micilor, costul petrecerii fiind suportat de reprezentanţii celor două partide din USL.

Tot de 1 Mai, de această dată la Sebeş, locuitorii au petrecut în Parcul Arini, unde au putut fi văzuţi şi reprezentanţi PDL. Pe lângă mici şi bere, ce au putut fi cumpăraţi de la tarabele instalate în parc, cei prezenţi au avut parte şi de un spectacol folcloric, susţinut de solistele Veta Biriş şi Mariana Deac, împreună cu alţi 30 de interpreţi de muzică populară.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=89273avatar Publicat de pe 1 Mai 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei