|

Șefii de post ar putea reveni la secțiile de poliție din comunele din Alba. Vezi câte posturi vor fi scoase la concurs

Poliția Română intenționează să aducă din nou șefii de post în comunele din țară. După ce au fost reorganizate în toamna trecută, posturile comunale ar putea reveni la forma anterioară, cu propriul șef de post și, unde este cazul, suplimentarea funcțiilor la posturile de poliție. În județul Alba, există 67 de posturi ce vor fi scoase concurs.  Acesta este un proiect al IGPR, aflat deocamdată în stadiul de propunere.

Măsura de reînființare a funcțiilor de șefi de posturi comunale de poliție vine după creșterea infracționalității în mediul rural, ca o consecință a reorganizării petrecute în toamnă. (Citiți AICI mai multe despre reorganizarea Poliției Rurale în Alba). La nivel național, vor fi scoase la concurs 2.700 de funcții de șef de post, dintre care 67 în județul Alba.

După reorganizarea din toamnă, în județ au mai rămas 11 secții rurale de poliție (la Galda de Jos, Vințu de Jos, Aiud, Unirea, Blaj, Jidvei, Sebeș, Șpring, Cîmpeni, Albac, Baia de Arieș), subordonate secțiilor orășenești și municipale. În urma reorganizării, din această toamnă se vor menține secțiile de Poliție Rurală, iar acestea vor avea în componență posturile comunale. Acestea din urmă vor fi conduse din nou de șefi de post.

Deocamdată nu s-a stabilit un calendar al desfășurării concursului pe post și nu se cunosc detalii de organizare. Potrivit reprezentanților IPJ Alba, în județ nu vor fi probleme de deficit de personal sau de autoutilitare.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=110506avatar Publicat de pe 6 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei