|

UPDATE: Ședință de Consiliu Local la Sebeș. Au fost supuse la vot 31 de proiecte de hotărâre. Vezi ordinea de zi

Consilierii locali ai municipiului Sebeș s-au reunit, marți, în ședință ordinară, pentru a supune la vot 31 de proiecte de hotărâri. Între acestea s-a numărat acordul Consiliului Local al Municipiului Sebeş pentru instituirea temporară a restricţiilor de circulaţie – deviere temporară pe DN1 între kilometrul 367+300 şi kilometrul 368+000, în vederea executării lucrărilor la autostrada Orăştie – Sibiu, Lot 2, construirea unei zone de agrement și pescuit sportiv în municipiu, dar și rectificarea bugetului local.

UPDATE: De pe ordinea de zi, nu au fost aprobate în şedinţa de marţi două proiecte de aviz prealabil de oportunitate pentru documentaţie PUZ privind „Construire bală pescuit sportiv cu zonă de agrement” extravilan, Sebeş (beneficiar „Promlag Construct”) şi „Amenajare iaz piscicol”, zona Ruzga, Sebeş (beneficiar Simona Blendea).

Vă prezentăm mai jos ordinea de zi a ședinței de consiliu:

 1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al Municipiului Sebeş pe anul 2012 şi utilizarea de la fondul de rezervă bugetară a sumei de 35,00 mii lei.
 2. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind activitatea de ridicare, transport, depozitare şi eliberare a autovehiculelor şi vehiculelor de orice fel oprite sau staţionate neregulamentar pe domeniul public şi privat al Municipiului Sebeş.
 3. Proiect de hotărâre privind introducerea în inventarul domeniului public al Municipiului Sebeş a mijloacelor fixe ,, Reţea canalizare str. Abatorului” şi ,, Staţie pompare ape uzate”.
 4. Proiect de hotărâre privind prelungirea contractului de concesiune nr. 19696/ 8.10.2002 încheiat cu Irimie Dorin, Întreprindere Individuală.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică deschisă, a spaţiului comun în suprafaţă de 16,57 mp. din incinta Dispensarului medical situat administrativ în Sebeş, imobilul aflat în proprietatea privată a Municipiului Sebeş, str. Mihai Viteazu, nr. 28 cu destinaţia desfăşurării activităţii medicale sau activitate medicală conexă
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică deschisă, a două loturi de teren în suprafaţă de 4,00 mp. fiecare, situat administrativ în Sebeş, cu destinaţia amplasare panou publicitar de tip backlight de dimensiuni 4m x 3m.
 7. Proiect de hotărâre privind revocarea hotărârilor Consiliului local nr. 109/2011 privind aprobarea Studiului de fezabilitate privind obiectivul de investiţie „Alimentare cu apă sat Răhău, Municipiul Sebeş” şi transmiterea în folosinţă gratuită către Ministerul Mediului şi Pădurilor a unor terenuri din domeniul public al Municipiului Sebeş şi HCL nr. 155/2011 privind îndreptarea erorii materiale din devizul general din Studiul de Fezabilitate pentru obiectivul de investiţie ,, Alimentare cu apă sat Răhău, Municipiul Sebeş” aprobat prin HCL nr. 109/2011 şi aprobarea elaborării Proiectului tehnic cu modificarea parţială a soluţiei tehnice propuse în Studiul de Fezabilitate pentru obiectivul de investiţie ,,Alimentare cu apă sat Răhău, Municipiul Sebeş”- proiect nr. 275/2008.
 8. Proiect de hotărâre privind introducerea în inventarul domeniului public a Municipiului Sebeş a investiţiei „Canalizare str. Şurianu, tronson cuprins între str. Teilor şi Str. Horea”.
 9. Proiect de hotărâre privind unificarea numărului de inventar, alocarea de număr de inventar şi majorarea valorii de inventar pentru acoperiş Piaţa Dacia după finalizarea lucrărilor de investiţii.
 10. Proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de administrare a S.P.A.P. asupra activelor situate în Sebeş, str. Depozitelor, nr. 2 şi predarea acestora către I.S.U. Unirea Alba
 11. Proiect de hotărâre privind majorarea valorii de inventar a clădirilor în care funcţionează boxele pentru vânzarea cărnii şi a produselor din carne, situate în Piaţa Dacia Sebeş, în urma lucrărilor de extindere şi modernizare
 12. Proiect de hotărâre privind majorarea valorilor de inventar pentru str. Mihail Kogălniceanu cu valoarea lucrărilor de investiţii realizate la Consolidare Pod DN1 km 367+243 – Pasaj superior cale ferată.
 13. Proiect de hotărâre privind majorarea valorii de inventar a străzilor Viilor şi Simion Bărnuţiu din Municipiul Sebeş..
 14. Proiect de hotărâre privind unificarea numerelor de inventar pentru copertine metalice şi alocarea de nr. inventar pentru copertina metalică Piaţa Kogălniceanu după finalizarea lucrărilor în pieţele din Municipiul Sebeş.
 15. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei şi Statului de funcţii ale Ocolului Silvic Sebeş RA
 16. Proiect de hotărâre privind unificarea numerelor de inventar aferente clădirilor din Piaţa Dacia Sebeş din care a fost realizată Hala Lactate şi alocare nr. inventar pentru Hala Lactate.
 17. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de primă înscriere a imobilului teren din extravilanul Municipiului Sebeş – Lancrăm zona Rât, pentru teren de fotbal
 18. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de primă înscriere a imobilului înscris în CF 76396 Sebeş, nr. topo 1628,1629/1 „curţi construcţii” – clădire şi teren Sala Leul de Aur, Municipiul Sebeş.
 19. Proiect de hotărâre privind majorarea valorilor de inventar pentru Teren platforma gunoi şi Semaforizare Kogălniceanu, cu valoarea aferentă lucrărilor de investiţii.
 20. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire teren aferent construcţiilor proprietate personală.
 21. Proiect de hotărâre privind interzicerea circulaţiei vehiculelor cu tracţiune animală pe raza administrativ teritorială a Municipiului Sebeş, între orele 22.00 şi 5.00.
 22. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei nr.1 la HCL nr. 194/2012 – caiet de sarcini.
 23. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local al Municipiului Sebeş pentru instituirea temporară a restricţiilor de circulaţie- deviere temporară pe DN1 între km.367+300 şi km. 368+000 în vederea executării lucrărilor la autostrada Orăştie – Sibiu, Lot 2 km. 24+110 – km. 43+855 – nod rutier 1 Lancrăm, executant asocierea SC STRACO GRUP SRL – Studio Corona Civil Engineering SRL.
 24. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate pentru documentaţia PUD „Construire hală spălătorie auto, magazie, birouri şi împrejmuire” Petreşti, str. 1 Mai, FN .
 25. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei PUZ ,, Parcelări locuinţe” – str. Tâmplarilor, localitatea Petreşti.
 26. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate şi a documentaţiei PUZ ,, Construire anexe gospodăreşti (grajd, saivan de oi), carmangerie, pescărie, locuinţă – Municipiul Sebeş.
 27. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate şi a documentaţiei PUD ,, Construire birouri şi anexe(magazie lemn), platformă beton, depozitare”- Sebeş, str. Progresului, nr. 94.
 28. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate pentru documentaţia PUZ „Construire baltă pescuit sportiv, cu zona de agrement” Sebeş, extravilan.
 29. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate ,, Extindere hala 1 – logistică şi anexe industriale; Construire hala 2 – montaj, logistică, anexe industriale” Sebeş, str. Augustin Bena, FN.
 30. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate pentru documentaţia PUZ „Construire centru medical” str. Mihai Eminescu, FN, – Petreşti.
 31. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizului prealabil de oportunitate pentru documentaţia PUZ „Amenajare iaz piscicol” extravilan Municipiul Sebeş.
 1. Problemele consilierilor.

 

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=117744avatar Publicat de pe 28 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

4 comentarii pentru “UPDATE: Ședință de Consiliu Local la Sebeș. Au fost supuse la vot 31 de proiecte de hotărâre. Vezi ordinea de zi”

 1. DNA,trebuie sa se sesizeze urgent ptr. afacerea necurata ce si-o permite spitalul Sebes,adica spitalul n-are bani ,dar permite unui medic oftamolog sa scoata cabinetul din incinta spitalului sa si-l duca in incinta lui proprie si sa incaseze de la spital chirie babana luna de luna,iar programul nu e cunoscut de nimeni.Asta-i un caz grav si murdar de incompatibilitate ce se petrece sub ochii nostrii de mult timp,dar nimeni nu misca un deget.Va rugam nu uitati ca banii sunt de la buget,adica din buzunarul nostru a celor multi,motiv ptr. care cerem ca toata suma sa fie restituita spitalului.ptr.toata ac. perioada.Parca nu-ti vine sa crezi pina unde merg unii cu lacomia lor.Acest oftamolog din Sebes nu vede legea.==CARACTERUL DEFINESTE OMUL==

 2. In atentia DNA.Afaceri dubioase la Caminul de batrani SEBES. Sotia DIRECTOR Sotul ADMINISTRATOR!!!!! Cu acordul PRIMARIEI SEBES!!!!

  • DA,la Caminul de batrani Sebes sotia director cu numele, sotul administrator raspunzator de hotie,primaria Sebes doarme, sau are o parte din furtisag,traiasca toti batranii condusi de aceasta familie ca sa poata trai bine si ei.

 3. athanasiu nu are morte.e imortal
  avatar

  de toca liu,carnatzarul e vorba..rusine.. ca-n codru de la batrani

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei