|

„Scutul Pădurii”: Peste 90 de metri cubi de material lemnos, confiscaţi de poliţişti, la Sebeș, după ce au oprit două transporturi ilegale

TIR cu lemnPolițiștii din Sebeș au confiscat joi,peste 90 de metri cubi de material lemnos, în urma unor controale efectuate în trafic.

Un bărbat din comuna Bistra și altul din județul Sibiu au fost amendați de oamenii legii, după ce au fost prinși transportând material lemnos care nu corespundea cu avizele de însoțire.

Potrivit IPJ Alba, joi, la ora 18.50, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Sebeş, în timp ce acţionau în baza Planului de Acțiune ”Scutul Pădurii 2015”, au identificat în trafic o autoutilitară ce tracta o remorcă, ansamblu condus de S.C., de 33 ani, din comuna Bistra, judeţul Alba.

Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit că S.C. transporta în remorcă cantitatea de 42 mc material lemnos de esență molid, care nu corespundea cu cantitatea de material lemnos menţionat în avizele de însoţire a transportului.

Față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale, conform art. 19, alin. 1, lit. n din Legea nr.171/2010, cu amendă în valoare de 2,000 lei, fiind luată măsură complementară a confiscării cantităţii de material lemnos, ce a fost lăsată în custodie Ocolului Silvic Blaj, punct de lucru Sebeş.

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, sprijiniţi de cei din cadrul Compartimentului de Investigare a Criminalităţii Economice Sebeş, în timp ce desfăşurau activităţi conform Planului de Acţiune „Scutul Pădurii 2015”, au identificat pe strada Industriilor, din municipiul Sebeş, o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, ansamblu condus de A.P., de 29 ani, din judeţul Sibiu.

Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit că bărbatul transporta cantitatea de 54, mc material lemnos de esenţă molid care nu corespundea din punct cantitativ cu datele înscrise în avizele de însoţire a materialului lemnos, în urma cubajului rezultând diferenţa de 12 mc material lemnos.

Faţă de bărbat s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, conform art. 19, alin. 1, lit. n din Legea nr.171/2010, cu amendă în valoare de 2.000 lei, fiind luată totodată măsură complementară a ridicării în vederea confiscării a cantităţii de material lemnos, ce a fost lăsată în custodie Ocolului Silvic Blaj, punct de lucru Sebeş.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=139218avatar Publicat de pe 26 Iun 2015. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “„Scutul Pădurii”: Peste 90 de metri cubi de material lemnos, confiscaţi de poliţişti, la Sebeș, după ce au oprit două transporturi ilegale”

  1. Bravo, baieti! Fiti uniti ca se poate!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei