|

UPDATE: Scandal la Cîlnic. Tineri cercetaţi pentru ultraj, după ce au ameninţat cu coasa mai multe persoane din apropierea unui bar

Doi tineri din Cîlnic s-au ales cu dosar penal pentru ultraj, după ce, înarmaţi cu o coasă şi o bâtă, i-au ameninţat pe localnicii aflaţi în zona unui bar din localitate.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au fost sesizaţi duminică seara, privind un scandal ce se desfăşura în faţa unui local public din comună.

Oamenii legii au aplanat scandalul şi i-au verificat pe cei implicaţi. M.D. (34 de ani) şi M.R. (32 de ani), ambii din comuna Cîlnic, aflaţi sub influenţa alcoolului,  au ameninţat cu o coasă şi o bâtă persoanele care erau în zonă.

Faţă de cei doi bărbaţi a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „în data de 13.08.2012, în urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de M.R.F., de 32 de ani şi M.D., de 34 de ani, ambii din comuna Cîlnic. În cursul zilei de azi, 14.08.2012, cei doi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept de armă albă.”

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=111686avatar Publicat de pe 13 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei